Hostingplaneet
Image default
Horeca

Hoe werkt een bezorging van een horecagroothandel?

Het is ontzettend belangrijk voor de horeca om tijdens het weekend voldoende bier, fris en andere soorten drank te hebben. Als je op zaterdagavond in de kroeg staat denk je daar waarschijnlijk niet over na. Om meer inzicht te krijgen in de werkzaamheden van een chauffeur van een horecagroothandel hebben wij dit hieronder kort uitgelegd.

Zo gaat het in zijn werk 

Een bezorging van een horecagroothandel klinkt allemaal heel simpel maar dat valt achteraf toch best wel wat tegen. Een vrachtwagenchauffeur gaat eerst voorbereiden van de levering door de beste route te plannen, rekening te houden met rij- en rusttijden. Dan gaan ze controleren van de technische staat voor de vrachtauto (controleren van de oliepeilen de staat van de banden). Daarna controleren en het veilig vastzetten van de lading voor een horecagroothandel. Ze gaan dan laden en lossen van goederen, als dat gebeurd is gaan ze veilig en efficiënt vervoeren van de lading naar de juiste bestemming toe. Dan gaan ze laden en lossen van de goederen, na dat is er een ontvangst en tekenen ze de bonnen, leveringsbewijzen en/of andere formulieren. Als dat gedaan is registeren ze relevante gegevens volgens de (inter)nationale richtlijnen. Als laatste rapporteren ze van eventuele vertragingen, schadegevallen, mankementen aan het voertuig of andere problemen.

 

Drank bezorgen Amsterdam

Dit klinkt allemaal heel logisch. Maar het wordt toch wat spannender als je al laat bent op vrijdagmiddag en je ook nog in een drukke stad als Amsterdam staat. Dan komt er veel stress bij kijken en je kunt ook niet altijd waardering krijgen van de omstanders. Daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen op zaterdagavond zich ook bewust is van alles wat voorafgaat aan een volle biertap.

 

Bezoek de link en verkrijg meer info : https://www.horecagoedkoop.nl/