Hostingplaneet
Image default
Dienstverlening

Dansschool Arnhem

Ik ben op zoek naar een dansschool Arnhem. Ik ga namelijk over 2 maanden trouwen en ik wil graag een beetje leren dansen zodat ik mijn vrouw kan verrassen. Ik ben namelijk echt een stijve hark en kan absoluut niet dansen. Daarom leek het me juist leuk om mijn vrouw te verrassen. Ze gaat natuurlijk nooit verwachten dat ik in een keer een paar moves kan doen. Dat lijkt me wel erg leuk en ik weet wel zeker dat zij het ook heel erg leuk gaat vinden.

Ik ben dus op zoek naar een goede dansschool Arnhem. Het liefst wel in Arnhem want daar woon ik zelf en dan kan ik even snel heen en weer zodat mijn vrouw het niet door gaat krijgen. Ik begon mijn zoektocht op het internet ik zocht op dansschool Arnhem. Al gauw kwam ik terecht op de website van dansschoolwensink.nl en dit was gunstig want dit was maar 3 straten verderop. Ik besloot contact te leggen en legde hun uit wat mijn plannen waren. Ze vonden het een leuk idee en we gingen aan de slag.

 

De lessen

Ik begon met dansles nemen ik voelde me er niet heel erg fijn bij maar het was voor een goed doel. In het begin ging het echt totaal niet echt heel erg slecht gewoon maar na 3 weken dacht ik wel er zit wel wat verbetering in. De lessen waren best zwaar en ik moest mezelf wel tot het uiterste drijven. Toen was de dag daar dat het moest gebeuren, de dag van de bruiloft en ik vond het best spannend.

 

De dag van de waarheid

Ja de dag was daar en wat was ik zenuwachtig. De dag ging goed en het was heel mooi maar nu moest het dan toch gaan gebeuren. Daar ging ik en tot mijn verbazing en eigenlijk tot de verbazing van iedereen ging het best goed. Mijn vrouw vond het ook super leuk en daar deed ik het voor. Bedankt dansschool wensink voor al jullie hulp.

 

Bezoek de link en verkrijg meer info :