Hostingplaneet
Image default
Domeinnaam

Blog: Waarom is Ripple zo interessant?

Ripple is op het moment van schrijven een van de meest populaire cryptovaluta’s (bron). Het heeft de afgelopen weken enorm aan populariteit gewonnen dankzij de recente integratie met banken en daar is de stijgende prijs ook aan te danken. Het werd beschreven als een belangrijke concurrent naast Bitcoin, deels vanwege zijn real-time internationale geldtransfers en de technologieen die erachter zitten. Aan de andere kant heeft het een enorm team, veel kapitaal en genereert het veel publiciteit met grote namen in de beleggingswereld.

Het creëerde in een korte een online-platform voor vrijwel elke soort entiteit die regelmatig enorme hoeveelheden geld over de grenzen heen overdraagt, bijvoorbeeld, bedrijven zoals eBay en Amazon besteden nu al miljarden aan grenzen. Het is geen valuta. Als een netwerk is Ripple de enige blockchain-oplossing voor kleine bedrijven over de hele wereld voor wereldwijde betalingen.

We spreken Frank, een ervaren cryptocurrency trader.

“Ripple is een van de meest geavanceerde technologieën die ik heb waargenomen” zegt cryptocurrency handelaar Frank (31). Momenteel werkt het alleen met banken, maar individuele klanten kunnen in XRP investeren om het in de toekomst te kunnen gebruiken. Het is een van de meest innovatieve technologieën die ik heb gezien. Toch beveelt het de derde positie in de totale marktkapitalisatie op websites zoals coinmarketcap.

Het is ook bekend om zijn onmiddellijke betalingen vanwege de onmiddellijke validatie door Ripple-Ledgers. Het zal dus waarschijnlijk niet veranderen hoe u persoonlijk in de toekomst geld zult sturen en ontvangen. Wel is het naast handelen op de koers ook cruciaal om op de hoogte te zijn van de totale hoeveelheid beschikbare Ripple (XRP). Ripple Labs heeft de mogelijkheid om zelf Ripple’s aan te maken wanneer zij dat willen.

Het “Ripple” effect op de financiele markten.

Het effect van cryptocurrencies wordt niet alleen in de financiële sector gezien, maar op veel markten over de hele wereld. Er zijn een paar aspecten die spreken over rimpels kopen en verschillende elementen veranderen die voor ripple spreken.

Sommige man- of positiespecifieke facetten moeten nader worden bekeken op basis van het deel van de persoon in de organisatie. Je moet ook bedenken dat, in tegenstelling tot Bitcoin en veel cryptocurrencies, Ripple niet gedecentraliseerd is. Het Ripple-protocol is gemaakt om elke transactie naar de goedkoopste prijs op de marktplaats te routeren. Het Ripple-netwerk kan de hele transactie beheren, bijvoorbeeld valutaconversie. Gedecentraliseerde netwerken zoals het Bitcoin-netwerk kunnen overal ter wereld door mannen en vrouwen worden gebruikt om met elkaar transacties te verrichten, en er kunnen naast Ethereum of EOS gedecentraliseerde applicaties worden gebouwd om meer schaalbare en onafhankelijke producten mogelijk te maken.

http://www.youtube.com/watch?v=Q2YHhLkOO9g

Bezoek de link en verkrijg meer info :