Hostingplaneet
Image default
Mobiliteit

Scootmobiel aanschaffen

Een scootmobiel is een hulpmiddel dat u vrijwel dagelijks gebruikt. Daarom is het belangrijk om een scootmobiel te hebben die goed bij u past en comfortabel is. Bij Mango Mobility hebben we een zeer ruim assortiment scootmobielen in alle soorten en maten. Bij ons kunt u dus altijd de scootmobiel  vinden die voldoet aan uw wensen. Wij hebben verstand van zaken en kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarbij komen we graag bij u thuis langs, zodat u zelf kunt testen of u inderdaad de juiste keuze maakt.

Mango Mobility service

Of u nu een scootmobiel wilt met drie of vier wielen, of zelfs een scootmobiel die opvouwbaar is, bij Mango Mobility zult u vinden wat u zoekt. Maar bij ons bent u niet alleen aan het goede adres voor scootmobiels. We zijn ook gespecialiseerd in andere soorten hulpmiddelen om u mee voort te bewegen. U kunt bijvoorbeeld denken aan elektrische fietsen, scooters en brommobielen, maar ook trapliften en trippelstoelen. En bij Mango Mobility kunt u altijd rekenen op de beste service. Zo kunnen wij uw scootmobiel voor u repareren en hebben we een speciale pechhulp voor u klaarstaan in geval van nood.

Huren, leasen en occasions

Bij Mango Mobility verkopen we niet alleen nieuwe scootmobiels, maar bieden we ook een ruim assortiment occasions. Dit zijn voornamelijk scootmobiels die maar voor een korte periode gebruikt zijn, of gebruikt zijn als demo-model. Net als op een nieuwe scootmobiel krijgt u ook op een gebruikte scootmobiel gewoon garantie. Als u maar voor een korte periode een scootmobiel nodig heeft, dan heeft u de mogelijkheid om deze bij ons te huren. En heeft u de scootmobiel langer nodig, maar wilt u liever niet kopen? Dan is leasen voor u een goede optie. Kijk voor meer informatie op onze website, of stel uw vraag telefonisch.

 

Bezoek de link en verkrijg meer info : https://www.mangomobility.nl