Hostingplaneet
Image default
Media

Laat een video maken!

Een video laten maken voor jouw bedrijf

Met een video kun je jouw verhaal op visuele wijze vertellen aan jouw doelgroep. En dat is slim, want mensen onthouden visuele informatie 10 keer beter dan tekst. Wil je een indruk maken die ook nog eens écht achterblijft? Dan moet je dus een video laten maken. En in deze tijd kun je ook niet meer zonder. Maar het is de kunst om op te vallen tussen alle video’s die aangeboden worden. Een professionele partij zoals ZoomWorks kan je hierbij helpen. Meer weten? Lees dan vooral verder.

Kosten van een video laten maken

Veel mensen vragen zich af wat een video laten maken nou eigenlijk kost. Jij vast ook. Heel begrijpelijk. Maar ZoomWorks kan hier meteen duidelijk in zijn: er bestaat geen magisch antwoord op deze vraag. Een antwoord dat voor iedereen geldt. Want iedere klant is weer anders, iedere wens is weer anders… en hierdoor is ook iedere video weer anders. Een video laten maken is dus maatwerk. En de prijs hiervan is dan ook sterk afhankelijk van een aantal factoren. Over het algemeen: hoe meer arbeidsuren er ingestoken moeten worden, hoe duurder de video. Maar ZoomWorks gelooft ook dat er voor ieder budget een video te maken is.

Doorlooptijd van een video laten maken

Jij wilt natuurlijk niet alleen weten hoeveel het kost om een video te laten maken, maar ook hoe lang het duurt… Ook dit is afhankelijk van verschillende factoren. Maar de factor die het proces flink kan versnellen óf flink kan vertragen…. dat ben jij. Hoe sneller ZoomWorks namelijk met jou kan schakelen en feedback krijgt, hoe eerder zij weer verder kunnen en een nieuwe versie op kunnen leveren. Waardoor jouw video uiteindelijk eerder opgeleverd kan worden. Wacht je echter steeds een hele tijd voordat je reageert… dan zal het bij ZoomWorks ook stil komen te liggen en verandert de planning.

Meer weten over een video laten maken bij ZoomWorks?

Benieuwd naar video’s die ZoomWorks al heeft gemaakt voor hun klanten? Neem dan eens een kijkje op hun website. Of neem contact met ze op. Ze laten je graag nog meer voorbeelden zien en geven je graag meer informatie over het laten maken van een video.

https://zoomworks.nl/video-laten-maken/