Hostingplaneet
Image default
Winkelen

De Top 10 Hakmolen: Jouw Professionele Kookhulp

Het koken van voedsel wordt alsmaar moeilijker. Wil je op een efficiëntere manier koken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Met een hakmolen help je jezelf een handje. Een hakmolen is een krachtig hulpmiddel waarmee je je ingrediënten heel fijn kunt maken. Daarnaast kun je er vullingen, pastes en marinades mee maken. Er zijn veel verschillende hakmolens beschikbaar, maar welke is de beste voor jou? In deze blog hebben wij de top 10 hakmolen voor je op een rij gezet.

Jenaluca All-in-One-hakmolen

De Jenaluca All-in-One-hakmolen behoort tot de populairste modellen. Denk aan een vermogen van 200 watt, een maalmechanisme en een accessoire voor het snijden van groenten. Dankzij het ingenieuze ontwerp is deze krachtige hakmolen eenvoudig te gebruiken en te reinigen. Het handige aan dit model is dat je het mee kunt nemen. Het lichte gewicht en de kleine afmetingen maken de Jenaluca All in One-hakmolen ideaal voor onderweg.

Cuisinart Mini-hakmolen

Met dit model bereik je perfecte resultaten als je kleine gerechten klaarmaakt. De Mini-hakmolen van Cuisinart bestaat uit een hoge vermogen motor, die kracht biedt aan de verstelbare maalschijven. Dankzij het kompakte formaat is hij eenvoudig op te bergen. Het vermogen van 200 watt zorgt ervoor dat je vlees, groenten, noten en andere ingrediënten moeiteloos fijn kunt malen.

Jonard Gourmet-hakmolen

De Jonard Gourmet-hakmolen is perfect voor liefhebbers van luxe. Met deze premium hakmolen hak, mal en mix je ingrediënten met een vermogen van 700 watt. Het is ook een van de stilste molens op de markt. De stevige motor garandeert resultaten met een professionele kwaliteit. Het enige nadeel is de prijs. De Jonard Gourmet-hakmolen is zeker een investering waard maar heeft ook een flinke prijs.

James Martin-hakmolen

Dit model heeft een uniek ontwerp en volgt de stijl van een traditionele hakmolen. De James Martin-hakmolen heeft een vermogen van 750 watt en maalt ingrediënten tot puree, crème of pasta. Met de anti-slip voetjes kun je de molen gemakkelijk vasthouden. Dit model is perfect voor mensen die van stijl houden. Het is een beetje duurder, maar absoluut de prijs waard.

Kuhn Rikon Pull-hakmolen

De Kuhn Rikon Pull-hakmolen heeft een unieke werkwijze. In plaats van een motor heeft deze molen een veerbelast mechanisme. Het resultaat is een trillingvrije, stille molen die perfect is voor eenvoudige gerechten en sauzen. Dankzij de compacte afmetingen is hij ook in kleine keukens makkelijk op te bergen. Niet alleen maalt hij je ingrediënten fijn, maar ook gemakkelijk schoon te maken.

Zockon Hand-hakmolen

De Zockon Hand-hakmolen is een stijlvolle en kleine hakmolen. Met een vermogen van 150 watt is hij perfect voor kleine porties. Het formaat is een voordeel omdat je de Zockon overal mee naartoe kunt nemen. De maalmechanismen zijn verstelbaar, waardoor je je ingrediënten kunt hakken tot je de perfecte consistentie hebt bereikt.

KitchenAid Hakmolen

De KitchenAid Hakmolen wordt geleverd in een reeks kleuren die prachtig staan in een moderne keuken. Denk aan een vermogen van 180 watt, een maalschijf en een roterend mechanisme. Voor- en nadelen van KitchenAid’s hakmolen? Voordelen: het makkelijke te gebruiken ontwerp, het krachtige vermogen en het prachtige design. Nadeel: het is een van de duurdere hakmolens.

Tefal Easy-hakmolen

Bij de Tefal Easy-hakmolen gaat het om pragmatisme. Bij dit model krijg je drie verwisselbare maalschijven voor fijn, grof en middelhaak. De bovenkant biedt plaats voor twee kopjes met een capaciteit van 1,25 liter. Voordelen van de Easy-hakmolen zijn de lage prijs, het vermogensbereik van 300 watt en het speciale veiligheidsmechanisme dat verschillende functies bevat.

Cuisinart 9-in-1-hakmolen

De Cuisinart 9-in-1-hakmolen is een krachtige hakmolen. Niet alleen hakt en mal je ingrediënten, maar je kunt er ook ingrediënten mee verwerken, citroenen persen en andere veeleisende taken uitvoeren. De molen heeft een vermogen van 450 watt en wordt geleverd met vier maalschijven, twee schijven met snij-, rasp- en kneedmogelijkheden, en twee kopjes.

Braun Multi Quick 7-hakmolen

De Braun Multi Quick 7-hakmolen combineert prestatie, functionaliteit en uiterlijk in een formaat dat je gemakkelijk in je keukenkast kunt bergen. Deze hakmolen heeft een vermogen van 700 watt, vijf verschillende maalschijven en twee kopjes. Dankzij de speciale technologie hak je je ingrediënten met één druk op de knop en ontvang je resultaten zoals in een professionele keuken.

Aicok Blender-hakmolen

Tot slot de Aicok Blender-hakmolen. Dit model is perfect voor het maken van shakes, smoothies en cocktails. Hij heeft twee krachtige motoren met een vermogen van 800 watt. Met de twee maalschijven kun je eenvoudig ingrediënten fijnmalen. Je krijgt ook nog een biefstukmessen om je vlees fijn te kunnen maken. Conclusie Hakmolens kunnen je keukenervaring verrijken en je eten smaakvoller maken. Of je nou kiest v.