Category Archives: Zakelijke dienstverlening

Outplacement

De kortste route naar werk met outplacement Wanneer een werknemer ontslagen wordt kan deze vaak gebruik maken van een re-integratie of outplacementbedrijf. Zeker in tijden van recessie en een matige werkgelegenheid is outplacement een manier om sneller aan een nieuwe baan te komen. Werkcontact is zo’n bureau. Werkcontact is een zeer compleet re-integratie en outplacementbedrijf.… Read More »

Veiligheid zonder te vallen

Sommige werkzaamheden brengen met zich mee dat er moet worden geklommen of juist afdalingen moeten worden uitgevoerd waarbij de veiligheid van de medewerker uiteraard voorop hoort te staan. De medewerker riskeert namelijk zijn leven door te werken op grote hoogte of door diepe afdalingen te maken. Door te zorgen dat de medewerker goed materiaal draagt… Read More »

Incassobureau wel of niet inschakelen?

Het is moeilijk om in te schatten of je een goede incassobureau wel of niet inschakelen moet? Dat is een vraag dat ondernemers zich stelt vaak tegenwoordig. We zitten in de crisis en steeds meer mensen kunnen zijn rekeningen niet betalen waardoor er veel openstaande bedragen ontstaan bij verschillende bedrijven. An wordt het ook steeds… Read More »