Categoriearchief: Zakelijke dienstverlening

Letselschade advocaat zoeken in Doetinchem

Ja, die kan je ook vinden! De beste Letselschade advocaat in Doetinchem. Doetinchem wordt ook wel Deutekom genoemd. Doetinchem is een stad en gemeente in de provincie Gelderland in de streek Achterhoek. Het is tevens de hoofdplaats van gemeente Doetinchem. Doetinchem grenst in het oosten aan Zevenaar en in het zuidoosten aan Doesburg. In Doetinchem… Meer lezen »

Gevelreinigingsbedrijf: hoe belangrijk is het?

Om een commercieel of residentieel gebouw te waarderen, dat zijn klanten een aangename visuele sensatie biedt, is het noodzakelijk om bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals een goede hygiëne, met inbegrip van het reinigen van de gevel. Om de beste indruk te maken op uw bezoekers, is het daarom belangrijk om te weten hoe belangrijk het… Meer lezen »

Outplacement

De kortste route naar werk met outplacement Wanneer een werknemer ontslagen wordt kan deze vaak gebruik maken van een re-integratie of outplacementbedrijf. Zeker in tijden van recessie en een matige werkgelegenheid is outplacement een manier om sneller aan een nieuwe baan te komen. Werkcontact is zo’n bureau. Werkcontact is een zeer compleet re-integratie en outplacementbedrijf.… Meer lezen »

Veiligheid zonder te vallen

Sommige werkzaamheden brengen met zich mee dat er moet worden geklommen of juist afdalingen moeten worden uitgevoerd waarbij de veiligheid van de medewerker uiteraard voorop hoort te staan. De medewerker riskeert namelijk zijn leven door te werken op grote hoogte of door diepe afdalingen te maken. Door te zorgen dat de medewerker goed materiaal draagt… Meer lezen »

Incassobureau wel of niet inschakelen?

Het is moeilijk om in te schatten of je een goede incassobureau wel of niet inschakelen moet? Dat is een vraag dat ondernemers zich stelt vaak tegenwoordig. We zitten in de crisis en steeds meer mensen kunnen zijn rekeningen niet betalen waardoor er veel openstaande bedragen ontstaan bij verschillende bedrijven. An wordt het ook steeds… Meer lezen »