Categoriearchief: Woning en Tuin

Wat zijn de mogelijkheden van houtbouw?

Bij de houtbouw heb je keuze uit diverse mogelijkheden. Je kan bijvoorbeeld een kapschuur laten maken zodat je niet alleen extra opbergruimte in de tuin hebt, maar zodat je ook droog buiten kan zitten als het lekker weer is. Het is tevens mogelijk om voor de houtbouw te kiezen als je een schuur of een… Meer lezen »

Goedkope vloertegels 60×60

Iedereen wil wel vloertegels 60×60 in huis maar niet iedereen het er een budget voor. Nu komt het goede nieuws want het is namelijk ook mogelijk om op een budget goedkope vloertegels 60×60 te kopen. Hiervoor moet je natuurlijk niet langs de bekende winkels zoals Gamma gaan waar je haast scheel betaald aan de vloertegels.… Meer lezen »

Waarom een tuinman gezocht?

De vraag “waarom een tuinman gezocht” is niet altijd eenduidig te beantwoorden. Er zijn verschillende redenen waarom een tuinman gezocht wordt. Hier op deze pagina wordt de kwestie waarom er vaak naar een tuinman gezocht wordt toegelicht. In de meeste gevallen licht het antwoord op deze kwestie in de hoek van het tuinonderhoud, maar dat… Meer lezen »

Huis verkopen en blijven wonen

Onlangs hebben we besloten om ons huis te verkopen. We zijn nu wat ouder en willen meer leuke dingen gaan doen. We hoorden van vrienden die ging pas hun huis verkopen en terughuren. Dit leek ons wel wat want hierdoor hadden we meer geld over om leuke dingen te doen. Toch vinden we het wel… Meer lezen »

Lamelparket van Bax Houthandel

Voor outlet lamelparket ben ik naar Bax Houthandel gegaan. Graag leg ik daar in dit artikel meer over uit. Niet alleen hoe de houten vloer eruit ziet, maar ook hoe ik op Bax Houthandel ben gekomen en waarom ik heb gekozen voor lamelparket. Lamelparket gekozen Op lamelparket kwam ik uit in mijn zoektocht naar een… Meer lezen »