Wij geven u tips over professionele koffiemachines

By | februari 19, 2019

Wilt u dat uw medewerkers en klanten tevreden zijn? Schaf dan een professionele koffiemachine aan voor uw bedrijf. Het is een visitekaartje voor uw bedrijf en u maakt er uw medewerkers gegarandeerd blij mee! Meer weten? Lees dan verder.

Koffievariaties populair

Koffie wordt steeds populairder, geen wonder dat er steeds meer soorten koffie komen. Waar men vroeger tevreden was met een ‘simpel kopje koffie’, worden er steeds meer andere soorten koffie besteld. Ook op het werk is steeds meer vraag en verlangen naar verschillende soorten koffie’s. Met al die soorten koffie is het lastig om een keuze te maken, daarom zetten wij de bekendste soorten koffie op een rij. * Espresso, een klein kopje zeer geconcentreerde koffie, door onder hoge druk water door gemalen koffie te persen.
 * Cappuccino, gelijke delen espresso met melk en melkschuim.
 * Latte macchiato, letter vertaald: melk bevlekt. Bij een latte macchiato wordt een shot espresso toegevoegd aan de melk, niet de melk aan de espresso.
 * Café corretto, espresso met een scheutje drank.
 Waar uw medewerkers ‘s ochtends een espresso nodig hebben om beter te functioneren, drinken ze in de middag misschien liever een Latte macchiato. Dit is belangrijk om in de gaten te houden. Dit is één van de redenen waarom het van belang is om op het werk een professionele koffiemachine te plaatsen.

Koffie voor creativiteit

Er zijn tal van koffiemachines, maar welke past nu bij uw bedrijf? Goede koffie bevordert de creativiteit van uw werknemers, maar hoe bepaal je of een koffiemachine de perfect match is? We snappen dat dit een lastige keuze is en het grote aanbod maakt het er ook niet gemakkelijker op. Daarom geven wij je een paar voorbeelden van fijne professionele koffiemachines voor op het werk. * Faema
 * Rex Royal
 * Animo
 * Etna
 * Jura
 Deze koffiemachines zijn geschikt voor verschillende soorten bedrijven en organisaties. Ze zijn geschikt voor veel soorten koffies. Of u nu zin heeft in een espresso of een romige latte macchiato, alles kan. Heeft u veel medewerkers? Dan is de Rex Royal misschien wel een passende keuze. Heeft u hygiene hoog in het vaandel staan? Dan is de Jura misschien wel de perfecte match, met TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie.

Iedereen een eigen smaak

Of het nu gaat om een sterke espresso, of één van de overheerlijke melkkoffies, iedere werknemer wil een kop koffie het liefst naar zijn/haar eigenen wensen. Een professionele koffiemachine zorgt ervoor dat uw werknemers zelf die keuze hebben. Van een normale bak koffie tot een sterke bak, alles is mogelijk. Het is namelijk bewezen dat goede koffie de productiviteit op het werk verbetert. Daarnaast straalt goede koffie ook professionaliteit uit wanneer u klanten op bezoek heeft. Wanneer iemand een vieze bak koffie voorgeschoteld krijgt, zal de kans groot zijn dat hij dit associeert aan het bedrijf. Zie het als een investering voor uw bedrijf, het is een soort visitekaartje. Een professionele koffiemachine heeft daarnaast nog meer voordelen. Zo heeft een professionele koffiemachine een grote capaciteit. Dit zorgt weer voor goede productiviteit onder uw werknemers.

Kies voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over de verschillende koffiemachines? Of wilt u weten welk koffieapparaat bij uw bedrijf past? Zie dan: Deac Koffie Experts.

Bezoek de link en verkrijg meer info : https://deac.nl/