Vraag eens een prijsopgave aan voor een prefab tuinhuis

By | augustus 25, 2016

Een tuinhuis hoeft niet heel duur te zijn. Vraag eens een offerte op. Blommers Bouwsystemen levert het totaalpakket op het gebied van luxe tuinhuizen. Daarnaast biedt dit bedrijf ook de mogelijkheid een prefab tuinhuis te laten leveren. Ook een tuinhuis op maat behoort tot de mogelijkheden. Bij Blommers Bouwsystemen staat duurzaamheid centraal. Zo wordt er alleen gebruik gemaakt van milieuvriendelijke producten en wordt bouwafval altijd zorgvuldig gescheiden. Het hout dat gebruikt wordt voor de vervaardiging van de tuinhuizen is voorzien van het FSC keurmerk. Dit keurmerk waarborgt goed bosbeheer waarbij wordt voldaan aan strenge eisen op onder meer milieuvriendelijke-, sociaal-, en economisch gebied. Deze strenge eisen zijn zowel op tropische als niet-tropische bossen van toepassing.

Luxe tuinhuizen maken: keuze uit diverse bouwsystemen

Luxe tuinhuizen kunnen op diverse manieren worden vormgegeven. Naast een prefab tuinhuis en een tuinhuis op maat kan er een keuze worden gemaakt uit diverse bouwsoorten waaronder betonbouw en houtbouw. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren wordt voor één van beide gekozen. Maar ook de ondergrond van het tuinhuis in wording is een bepalende factor. Is de isolatiewaarde van uw tuinhuis belangrijk? Is de ondergrond niet zo stabiel? Dan is houtbouw uitermate geschikt. Houtbouw kan enkelwandig worden uitgevoerd en voorzien van een buitenwand van een plint van steen of hardsteen. Wilt u een tuinhuis als berging of garage gebruiken? Dan is het verstandig voor betonbouw te kiezen.

Diverse houtsoorten kunnen de basis vormen voor luxe tuinhuizen

Luxe tuinhuizen, een tuinhuis op maat of een prefab tuinhuis kunnen uit diverse houtsoorten worden vervaardigd. De houtsoort vuren wordt veelal toegepast in de bouw voor dragende constructies. Hierbij kunt u denken aan trappen, deuren en vloeren. Douglas hout leent zich bijzonder goed voor toepassing buiten huis. Zo kan het worden gebruikt voor de vervaardiging van tuin-, terras- en recreatiehuizen. Verduurzaming van deze houtsoort is niet nodig. Hierdoor krijgt Douglashout een duurzaamheidsklasse 3. Welke houtsoort is het meest geschikt voor uw tuinhuis in wording? Hier kunt u altijd advies over inwinnen bij de specialist.

Bezoek de link en verkrijg meer info : https://www.blommers.nl/