Vloertegels woonkamers en houtlook tegels: voor iedereen een geschikte tegelvloer

By | mei 25, 2016

Vloertegels woonkamers en houtlook tegels: voor iedereen een geschikte tegelvloer. In ons assortiment aan vloertegels voor de woonkamer vindt u zeker een tegelvloer die in de stijl van uw woonkamer past. Denk eens aan tegels met houtlook. Als u op zoek bent naar vloertegels voor in de woonkamer, dan is het natuurlijk niet altijd eenvoudig om een goed beeld te krijgen van de vloertegels als deze eenmaal in uw woning zijn geplaatst. Daarom is het natuurlijk handig als u deze tegels in de showroom kunt bekijken. Hier staan de tegels, bijvoorbeeld met een houtloook, als vloer opgesteld in diverse uitvoeringen. U krijgt zo een realistisch beeld van hoe een tegelvloer eruit ziet als het eenmaal is geplaatst in een kamer. Bij KROON Vloeren in Steen is het mogelijk om naar een ruime showroom te komen, waar u alle soorten tegels kunt bekijken. Hier voorzien de specialisten u ook van advies op maat.

Onderhoud vloertegels woonkamer en tegels met houtlook

Op het gebied van onderhoud vereisen vloertegels in de woonkamer weinig werk en dat geldt ook voor onze tegels met houtlook. Zoals bij elk type vloer dienen deze tegels regelmatig schoongemaakt te worden door middel van stofzuigen en dweilen. Dat is bij iedereen wel bekend. Maar wat moet er nog meer gedaan worden om vloertegels in optimale conditie te houden? Eens per jaar of per 2 jaar is het aan te raden om een grote schoonmaakbeurt aan de vloer te geven door middel van intensieve reiniging. Na plaatsing dient een tegelvloer in de woonkamer gereinigd te worden met een vuiloplosser. Het is ook aan te raden om de tegelvloer te voorzien van een beschermlaag. Dit beschermt de vloer tegen indringen van water, olie en vuil (zeker handig in de keuken). Deze bescherming is niet nodig bij elke tegelsoort. Periodiek de vloertegels schoonmaken draagt ook bij aan de optimale kwaliteit.

Brede collectie vloertegels en houtlook tegels voor de woonkamer

Als u op zoek bent naar vloertegels voor in de woonkamer dan kunt u kiezen uit een zeer brede collectie. Er zijn namelijk vele verschillende soorten vloertegels beschikbaar. Zoekt u tegels met een houtlook of juist granieten stenen? Het is allemaal te vinden en de keuze is niet altijd eenvoudig te maken. KROON Vloeren in Steen is gespecialiseerd in vloertegels en biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit een zeer brede collectie. De tegels zijn in verschillende maten te vinden. De specialisten van dit bedrijf voorzien u van deskundig advies en helpen u om een goed beeld te creëren bij de tegelvloeren.

Bezoek de link en verkrijg meer info : http://www.kroonvloereninsteen.nl/