Category Archives: Vervoer en transport

Bestel in plaats van een omsnoeringsband een volledig uitgeruste omsnoeringset

Voor razendsnel insnoeren heeft u natuurlijk verschillende producten nodig. Kies daarom voor een omsnoeringset. Hier zit uiteraard een omsnoeringsband bij, maar u beschikt ook direct over een zegelloos staalbandapparaat en een verrijdbare bundelkar. Zo kunt u de omsnoeringset eenvoudig van A naar B transporteren. In het assortiment van Fixpack vindt u omsnoeringsbanden van verschillende breedtes.… Read More »

In een korte tijd uw aanhangwagen laten repareren

U wilt natuurlijk snel de weg weer op na aanhangwagen reparatie. Dat kan als u uw aanhangwagen laat repareren door een deskundig bedrijf. Door een snelle keuring en eventuele reparatie uit te voeren op een aanhanger wordt uw stilstand tot een minimum beperkt. In de transportsector kost stilstand geld en dat wilt u natuurlijk zoveel… Read More »

Omsnoeringsband en stuwzakken ontwikkeld door Cordstrap

Moet u geregeld goederen vervoeren? Dan is het belangrijk uw lading altijd goed te zekeren. Wanneer lading namelijk niet goed gezekerd wordt, dan kunnen de producten tijdens het vervoer gaan schuiven en beschadigd raken. En dat wilt u als producent of leverancier natuurlijk liever niet zien gebeuren. Daarom is lading zekeren met omsnoeringsband van polyester… Read More »

Emigreren naar de Nederlandse Antillen, Bonaire of Curaçao: vele mensen gingen u voor

Emigreren naar de Nederlandse Antillen, Bonaire of Curaçao. Vele mensen gingen u in het verleden al voor. In de Gouden Eeuw zijn veel mensen geïmmigreerd naar landen die voorzien waren van Nederlandse handelsposten. Plaatsen als Kaapstad en Nieuw-Nederland (dit kennen we tegenwoordig als de VS) waren populaire bestemmingen. De volgende emigratiegolf vond plaats in de… Read More »