Vergeet nooit meer het licht uit te doen met Fibaro Home Center

By | juli 18, 2018

U bent net van huis vertrokken en dan slaat de twijfel toe: heeft u het licht in de slaapkamer wel uitgedaan? Zit het rolluik wel dicht? Rijdt u terug om het licht uit te schakelen? Of laat u het de hele dag branden? Via een handige app bedient u uw woning gewoon vanaf een afstand. Met slechts een druk op de knop zet u de lichten uit of laat u het rolgordijn naar beneden zakken. En dat is nog maar het begin van de wondere wereld van domotica die het Fibaro Home Center mogelijk maakt. Het bestellen van een Fibaro Home Center bij Domotica Shop is eenvoudig.

Stel zelf scènes samen met het Fibaro Home Center

Het Fibaro Home Center is eenvoudig in te stellen met scenes. Deze kunnen in werking worden gesteld met triggers. Enkele hiervan zijn het weer, de tijd en de locatie. Wilt u bijvoorbeeld elke avond op dezelfde tijd de lichten dempen, zodat u weet dat het tijd is om u klaar te maken om te gaan slapen? Stel dit dan in als bijvoorbeeld de nachtmodus. Wilt u energie besparen door overdag de lichten uit te zetten? Ook deze scene stelt u eenvoudig in via de Fibaro Home Center. Met dit domotica apparaat, laat u uw huis voor ú werken. Wilt u alles weten over de verschillende scenes die mogelijk zijn? Neem dan zeker eens contact op met een specialist als Domotica Shop. Zij vertellen u er met plezier alles over.  

Haal het beste uit domotica met een Fibaro Home Center

Met Fibaro Home Center schaft u het beste van het beste aan op het gebied van domotica. U bent compleet voorzien van alle mogelijke gemakken. Dat heeft te maken met de bijzondere software die het Fibaro Home Center met zich meebrengt. Deze software is beschermd met maar liefst 12 verschillende patenten en is daarmee uniek in de wereld van domotica. Wilt u ook uw gehele huis aansturen vanuit uw mobiele telefoon? Genieten van gemak en rust? Bestel uw Fibaro Home Center dan vandaag nog. Dit kan bijvoorbeeld bij de webshop Domotica Shop. Bij dit bedrijf kunt u tevens terecht voor een antwoord op al uw vragen op het gebied van domotica.