Categoriearchief: Vakantie

Rijd tijdens je rondreis langs de route 66 en de westkust van Amerika

Route 66, wie kent het niet. Deze weg start in Chicago en leid je langs allerlei plekken. Zo kun je ook de westkust van de Verenigde Staten ontdekken. Rijd je de Route 66? Dan kom je langs talloze historische plaatsen, prachtige natuurgebieden en indianenreservaten. Oftewel, dit moet je gezien hebben tijdens een rondreis door Amerika.… Meer lezen »

Ruzie om het grootste skigebied

Al jaren pronkt het Skiwelt Wilder Kaiser met de titel grootste wintersport in Oostenrijk, maar sinds dit jaar zijn de skigebieden Saalbach-Hinterglem en Leogang-Fiberbrun gefuseerd waardoor mensen niet meer weten waar ze hun wintersportvakantie oostenrijk moeten boeken. Daarom beslot ik de 2 gebieden eens grondig te vergelijken. De Skiwelt WilderKaiser-Brixental is de naam voor een… Meer lezen »

Kreta en Rhodos

Het weer in Nederland kan bij lange na niet tippen aan dat van Griekenland. Het mediteraanse klimaat heeft een straatlengte voorsprong op de marginale zomer die wij kennen. Elk eiland is weer net even anders en bied unieke bezienswaardigheden. Boek nu een lastminute naar Griekenland, en geniet van een prachtige vakantie in Griekenland. Kreta is… Meer lezen »