Uitstekend resultaat maar toch een scherpe kostprijs implantaat

By | oktober 31, 2017

Wanneer u de kostprijs voor een tandprothese of implantaat opvraagt bij een tandarts schrikt u meestal even. Als tandarts heeft u regelmatig een implantaat of tandprothese tegen een lage kostprijs nodig. Door al uw benodigdheden te bestellen bij slechts één tandtechnisch centrum, profiteert u van verschillende voordelen. Bij Tandherstel.nl bijvoorbeeld, maken ze gebruik van het premium programma. Als u maandelijks voor ten minste 3.000 euro aan kronen, bruggen en/of prothetiek koopt bij deze specialist, benoemen ze u tot premium klant. Op deze manier ontvangt u extra service. Denk hierbij aan bijvoorbeeld tandtechnisch advies. Ook bespaart u dankzij de lage kostprijs van de tandprothese of implantaat op de kosten. Dit extra geld kunt u gebruiken voor het verfraaien van uw praktijk of het scholen van uw medewerkers. Alleen maar voordelen dus.

Tevreden patiënten en een goede omzet dankzij een lage kostprijs voor een implantaat

Bent u als tandarts op zoek naar een implantaat of tandprothese tegen een lage kostprijs? Werk dan samen met Tandherstel.nl. Als leveranciers voor al uw kronen, bruggen, implantaten en protheses, profiteert u van vele voordelen. Bij deze specialist betaalt u namelijk een erg lage kostprijs voor een tandprothese of implantaat. En dat terwijl ze bij dit tandtechnisch centrum zeker niet onderdoen als het op kwaliteit en service aankomt. Integendeel zelfs! U kunt heel wat verwachten van deze leverancier. Dankzij de lage kostprijs, kunt u uw patiënten ook een voordelig tarief aanbieden. En dat is de basis voor een tevreden klant. Ook houdt u dankzij lage inkoopprijzen meer over om te investeren in apparatuur of in scholing van personeel. Zo kunt u meteen de kwaliteit van uw tandartskliniek naar een hoger niveau tillen.

Digitale technieken zorgen voor een lage kostprijs voor uw tandprothese

De kostprijs voor een implantaat opvragen doet u bij Tandherstel.nl. Bij de specialist kunt u terecht voor een tandprothese of implantaat van hoge kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Hoe kan dat zo goedkoop zijn? Dat is iets wat veel klanten van Tandherstel.nl zich afvragen. Wij bieden u het antwoord. Bij dit tandtechnische centrum maken ze gebruik van de allernieuwste digitale technieken in hun eigen tandtechnisch laboratoria. Zo werken ze met de allernieuwste ontwikkelingen in de tandtechniek, zoals digitale mondscanners en digitaal fraisen. Hierdoor kunnen ze nauwkeurig, snel en vooral efficiënt werken om uw implantaat of tandprothese op maat te maken tegen een zeer lage kostprijs. Alle producten worden uitsluitend gemaakt van materialen die niet alleen biocompatibel zijn, maar ook vrij van schadelijke stoffen.

Bezoek de link en verkrijg meer info :