Category Archives: Toerisme

Ontvang de beste service tijdens uw busdagtochten

TwinTours is een specialist op het gebied van volledig verzorgde busdagtochten. Hier kunt u een touringcar huren en ontvangt u de beste service. Hoe u dit terugziet in hun dienstverlening? TwinTours is ISO gecertificeerd. Dit houdt in dat alle processen van het bedrijf duidelijk en overzichtelijk voor u in kaart zijn gebracht. U wordt op… Read More »

Vergeet bowlen, dit bedrijfsuitje in Utrecht is het helemaal!

Het is altijd lastig om iets leuks te bedenken voor een origineel en uitdagend bedrijfsuitje in Utrecht. Dit met het gevolg dat veel bedrijven al snel terugvallen op een standaard avondje bowlen. Zonde, want er zijn zo veel leukere opties. Dat blijkt maar weer als u de leuke en spannende citygames van het bedrijf Neverrest… Read More »

Met een busreis een dagje weg in Nederland

Een dagje weg in Nederland, door middel van een busreis, lijkt u dat wat? Gezellig met vrienden of familie op pad voor een onvergetelijke dag samen. Om zeker te weten dat deze dag goed geregeld is, is het aan te raden om een touringcarbureau in te schakelen. Deze organiseren namelijk dagelijks meerdere busreizen. Met een… Read More »

Kampeerboerderij: diverse accommodaties

Wilt u met veel mensen tegelijk ergens overnachten? Dan biedt een kampeerboerderij voor jong en oud uitkomst. Kampeerboerderij De Aalbertshoeve biedt de mogelijkheid om met veel mensen te overnachten. De diverse accommodaties hebben verschillende capaciteiten en bevatten diverse grote en kleine slaapzalen. U kunt dus de accommodatie kiezen die het beste bij uw groep past.… Read More »