Tips voor bij het klussen

door | januari 23, 2019

Niet iedereen vindt het leuk: klussen. Voor de een is het verschrikkelijk voor de ander een plezierige hobby. De een is er goed in en de ander ontloopt het liever. Voor beide groepen personen zijn hier een aantal nuttige tips. Met veel van deze tip kun je ook nog een geld besparen!

Wanneer je vette handen hebt kun je die natuurlijk wassen met kostbare ontvetter, maar wat veel mensen niet weten is dat je je handen net zo goed kunt wassen met koffiedik. Veel mensen hebben dit al in huis en het werkt net zo effectief als zeep met ontvetter.

Met een kurkentrekker kun je heel eenvoudig de meeste pluggen uit de muurtrekken. Door de vorm van de kurkentrekker zet deze zich vast in vrijwel alle maten muurpluggen. Dit is erg gemakkelijk en nog goedkoop ook.

Ben je aan het behangen en kom je plots een luchtbel tegen achter het behang? Dit kan erg frustrerend zijn. De oplossing is simpel; haal het behang niet van de muur af, maar zorg ervoor dat je met een klein, scherp mesje bijvoorbeeld een stanleymes een kleine insnede maakt in het behang op de plaats van de luchtbel. Dan kan de lucht er weer uit, waardoor er niet meer van is te zien. Druk vervolgens de luchtbel plat en verwijder de eventuele lijmresten met een vochtige doek.

Verder kun je ook geld besparen op de kosten van bevestigingsmaterialen, bouten en moeren en schroeven op Moerenbout.nl. Klussen kan erg duur worden, dus dan is het fijn als je zo goedkoop mogelijk inkoopt. De webshop heeft het breedste assortiment. Dus ook de speciale artikelen als: houtdraadbout, inslagmoeren en slotbouten. De producten vind je ook in allerlei verschillende materialen: RVS A2, RVS A4, en diverse coatings en behandelingen. Ook allerlei typen zoals: verzinkt, monel, inconel, dacromet en geomet. Je kunt het zo gek niet verzinnen of Moerenbout.nl heeft het in huis.

Bezoek de link en verkrijg meer info :