Category Archives: Sport

Squash: hoevaak kun je het doen en waarom? | www.qss-squash.nl

Boasts – Dezelfde principes zijn van toepassing. Houd de backhand set-up en dit schot zal meer een verrassingswapen zijn.14. 14. Druk terug naar T van de leidende voetNiet alleen is je kwaliteit van de opname belangrijk, maar ook is het goed om na te denken over hoe je effectief naar achteren kunt gaan en ook… Read More »

De specialist heeft de hometrainer van Kettler, Tunturi of Flowfitness in de webshop

Veel fitness en conditieoefeningen vinden plaats op een hometrainer, die u eenvoudig plaatst in uw eigen huis. Het is bovendien ideaal omdat u niet naar de sportschool hoeft. Wanneer u een hometrainer gaat kopen moet u letten op zaken als de stabiliteit, het remsysteem, de verschillende programma’s, zadelverstelling en hartslagfuncties. Als u uzelf goed kunt… Read More »

Eenvoudig kunstgras kopen bij deze specialist

In het ruime aanbod van de Kunstgrasgigant vindt u gegarandeerd het kunstgras waar u naar op zoek bent. Dit is ook zichtbaar in het assortiment van Kunstgrasgigant. U vindt kunstgras in allerlei soorten en maten, alles naar uw wensen ingericht. Heeft u altijd al gras op uw balkon of terras gewild? Kunstgrasgigant regelt het voor… Read More »

Koop duurzame springbalken en dressuurletters voor de lange termijn

Springbalken krijgen behoorlijk wat te verduren in hun leven. Iedereen die ooit een schop van een paard heeft gehad kan u dat beamen! En dan komt u uit bij de specialisten van Heritage Products. Al vele jaren worden hier producten vervaardigd voor het aanleggen van springparcoursen en dressuurpistes. Naast duurzame springbalken en alle toebehoren, vindt… Read More »