Category Archives: Sport

De specialist heeft de hometrainer van Kettler, Tunturi of Flowfitness in de webshop

Veel fitness en conditieoefeningen vinden plaats op een hometrainer, die u eenvoudig plaatst in uw eigen huis. Het is bovendien ideaal omdat u niet naar de sportschool hoeft. Wanneer u een hometrainer gaat kopen moet u letten op zaken als de stabiliteit, het remsysteem, de verschillende programma’s, zadelverstelling en hartslagfuncties. Als u uzelf goed kunt… Read More »

Eenvoudig kunstgras kopen bij deze specialist

In het ruime aanbod van de Kunstgrasgigant vindt u gegarandeerd het kunstgras waar u naar op zoek bent. Dit is ook zichtbaar in het assortiment van Kunstgrasgigant. U vindt kunstgras in allerlei soorten en maten, alles naar uw wensen ingericht. Heeft u altijd al gras op uw balkon of terras gewild? Kunstgrasgigant regelt het voor… Read More »

Koop duurzame springbalken en dressuurletters voor de lange termijn

Springbalken krijgen behoorlijk wat te verduren in hun leven. Iedereen die ooit een schop van een paard heeft gehad kan u dat beamen! En dan komt u uit bij de specialisten van Heritage Products. Al vele jaren worden hier producten vervaardigd voor het aanleggen van springparcoursen en dressuurpistes. Naast duurzame springbalken en alle toebehoren, vindt… Read More »