Plan een intakegesprek in bij de psycholoog nabij Zundert en Zevenbergen

By | augustus 28, 2017

Wanneer klachten uw dagelijks functioneren beïnvloed, is het aan te raden om een psycholoog nabij Zevenbergen en Zundert te benaderen. Het is dan ook zaak om deze problemen te behandelen door een psycholoog in de buurt van Zevenbergen en Zundert. Hier heeft men de kennis en ervaring in huis om u te ondersteunen bij het overwinnen van uw klachten. Bij Psychologie Praktijk Floor kunt u terecht voor een divers aantal therapieën, zoals cognitieve gedragstherapie, interpersoonlijke psychotherapie en schematherapie. Door deze behandelingen kunnen klachten omtrent spanning en angst, maar ook relatieproblemen, lifestyle problemen en een negatief zelfbeeld worden opgelost. Aan de hand van een intakegesprek bij de psycholoog, nabij Zevenbergen en Zundert, zal blijken welke therapie geschikt is voor uw persoonlijke situatie.

Vergoedingen bij behandelingen van psycholoog nabij Zevenbergen en Zundert

Heeft u het besluit genomen en wilt u definitief iets aan uw klachten doen door bijvoorbeeld een psycholoog te bezoeken? Dan weet u dat een behandeling geld kost. Maar wist u dat u in veel gevallen een (gedeeltelijke) vergoeding kunt krijgen? Hierbij betaalt u een bijdrage per behandeling en is er doorgaans sprake van een maximum bedrag dat u vergoed krijgt. De hoogte van vergoedingen voor de psycholoog in de buurt van Zevenbergen en Zundert verschillen per zorgverzekering. Het is dus verstandig om na te gaan wat uw vergoeding zal zijn bij een bezoek aan de Psychologie Praktijk Floor.

Psycholoog actief nabij Zundert start met een intakegesprek

Psychologie Praktijk Floor nabij Zevenbergen en Zundert helpt u graag om van uw klachten af te komen of om te leren hoe u het beste met uw aandoening kunt leven. Dan kunt u terecht bij Psychologie Praktijk Floor in Breda. Er vindt allereerst een intakegesprek plaats over de oorzaken van uw problemen. Blijkt dat uw problemen kunnen worden behandeld met een van de therapieën die bij de psycholoog nabij Zundert en Zevenbergen worden aangeboden? Dan wordt er direct gestart met behandelgesprekken. Uit het intakegesprek zal een inschatting worden gemaakt van het aantal behandelingen dat nodig is. Uiteraard kan het voorkomen dat u eerder klaar bent of dat de therapie langer duurt dan verwacht.

Bezoek de link en verkrijg meer info :