Ontvang de beste service tijdens uw busdagtochten

By | september 7, 2018

TwinTours is een specialist op het gebied van volledig verzorgde busdagtochten. Hier kunt u een touringcar huren en ontvangt u de beste service. Hoe u dit terugziet in hun dienstverlening? TwinTours is ISO gecertificeerd. Dit houdt in dat alle processen van het bedrijf duidelijk en overzichtelijk voor u in kaart zijn gebracht. U wordt op die manier als consument beschermt tegen oplichters. U kunt bij TwinTours vertrouwen op kwaliteit in zowel het materiaal als de volledig verzorgde tours. Het huren van een bus brengt een hoop verantwoordelijkheden met zich mee. Door het ISO-certificaat en ervaren chauffeurs hoeft u zich nergens druk om te maken.

Comfortabele busdagtochten met bedrijf uit Helmond

U organiseert het personeelsfeest van uw bedrijf en samen met uw collega’s wilt u een mooie dagtocht met de bus meemaken. Maar welk bedrijf schakelt u nu in? TwinTours natuurlijk! Hierbij is het mogelijk om een bus voor een dag te huren, maar ook voor meerdere dagen zoals voor bijvoorbeeld een wintersport. Daarnaast verzorgen zij onderweg voor uw groep diverse extra’s. Alles om uw reis zo comfortabel mogelijk te maken. Om alles zo veilig mogelijk te houden, zijn alle bussen voorzien van veiligheidsgordels. TwinTours voldoet aan alle eisen die zijn opgesteld door de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Deze stichting houdt toezicht op de kwaliteitsverbetering en dienstverlening van de aangesloten bedrijven.

Verschillende opstapplaatsen voor uw busdagtochten

Wilt u naar een leuk evenement door een dagtocht te maken? Vaak zijn deze evenementen seizoensgebonden. Zo kunt u denken aan carnaval in de winter in Düsseldorf. De busdagtochten van TwinTours vertrekken vanaf verschillende opstapplaatsen. Die bevinden zich voornamelijk in Someren en Asten. Deze opstapplaatsen hebben betrekking op de complete dagtochten. Mocht u voor een grote groep een bus huren of andere wensen hebben, dan kan dat. Bij TwinTours wordt er naar uw wensen geluisterd en altijd geprobeerd om bijvoorbeeld extra opstapplaatsen te regelen. Op die manier bent u niet gebonden aan een locatie, maar komt de bus naar u toe.