Novilon vinyl als beste vloerkeuze

By | december 6, 2018

Op zoek naar een vinyl vloer? Kijk dan eens naar Novilon. Wanneer je krassen, vlekken of veel onderhoud wil mijden, is Novilon de ideale vloer voor jou. Je kiest met Novilon vinyl namelijk altijd voor een solide basis. Een groot voordeel van Novilon vinyl is dat de vloer onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk en duurzaam is. En dat kun je niet over veel vloeren zeggen!

Een duurzame vloerenkeus

Je bent verzekerd van een duurzame vloer als je een Novilon vinyl vloer in huis haalt. Je verbruikt minder water en schoonmaakmiddelen wanneer je kiest voor een Novilon vloer. Novilon beschikt namelijk over een Diamond Seal toplaag. Deze laag beschermt de vloer tegen vlekken en krassen. Ook zorgt deze laag voor een natuurlijke uitstraling en een matte finish. Hierdoor komen structuren en dessins goed tot hun recht.

Novilon vinyl collectie

Wanneer je de keuze voor Novilon hebt gemaakt, kun je kiezen uit een breed assortiment. Er zijn verschillende collecties verkrijgbaar. Zo kies je bijvoorbeeld uit Novilon hout, Novilon beton of Novilon abstract. Dankzij de verschillende collecties heb je een ruime keus. Past een warme en gezellige uitstraling bij jou? Ga dan voor Novilon hout. Houd je meer van een industriële vloer? Kies dan voor Novilon beton. Ook de Novilon vtwonen collectie heeft veel verschillende soorten vinyl vloeren. Er is altijd wel een vloer die bij jou past! Een ding is zeker: met Novilon vinyl haal je een duurzame en onderhoudsvriendelijke vloer in huis.

Een vinyl vloer leggen doe je gemakkelijk zelf. Je kunt dit natuurlijk ook overlaten aan een professional. Novilon is overal in huis te leggen, zo kun je de vloer gemakkelijk doortrekken naar verschillende kamers.

Bezoek de link en verkrijg meer info : https://www.lovelife-forbo.nl/