Met een busreis een dagje weg in Nederland

By | september 4, 2017

Een dagje weg in Nederland, door middel van een busreis, lijkt u dat wat? Gezellig met vrienden of familie op pad voor een onvergetelijke dag samen. Om zeker te weten dat deze dag goed geregeld is, is het aan te raden om een touringcarbureau in te schakelen. Deze organiseren namelijk dagelijks meerdere busreizen. Met een dergelijke busreis kunt u bijvoorbeeld naar een sportevenement, naar een beurs of een spannende musical. U hoeft nergens meer over na te denken en geniet met volle teugen van een dagtocht en u kunt zelfs een drankje nuttigen; u hoeft namelijk niet meer te rijden. Het hele gezelschap wordt opgehaald en afgezet op een door u gekozen locatie. Naast dat u samen met uw gezelschap geniet van een zorgeloze dag, is het veilige, voordelig én milieubewust.

Zelf een bus huren? Naast busreizen is ook dit mogelijk!

Bij een gespecialiseerd touringcarbureau kunt u natuurlijk terecht voor busreizen, maar ook nog voor veel meer. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om zelf een bus te huren? Het is voor uw bedrijfsuitje of voor uw familiedag een ideale manier om zorgeloos op een specifieke bestemming te geraken en komt een groep ook weer veilig thuis. Zo kunt u eenvoudig uw eigen busreis organiseren. Het reis- en touringcarbureau beschikt over een aantal touringcars. Kies bijvoorbeeld voor een bus met meer beenruimte, met een verstelbare rugleuning of een tal van andere faciliteiten. Alle touringcars zijn voorzien van airco en toilet. Ideaal voor lange en/of warme busreizen. Het organiseren van uw eigen busreis was nog nooit zo eenvoudig.

Op ontdekkingstocht in Europa met een busreis

Ga deze zomer eens op vakantie met Maaskant Reizen! Dit is ideaal voor wanneer u op ontdekkingstocht door Europa wilt, maar geen zin en tijd heeft om deze reis zelf helemaal te gaan voorbereiden. Dan is georganiseerde busreis een uitstekende optie. Een reis- en touringcarbureau biedt een tal van busreizen aan naar alle uithoeken van Europa: van Spanje tot Kroatië en van Schotland tot Polen. Alles is mogelijk! U ziet gedurende de busreis in een luxe touringcar de mooiste plekken in Europa en komt dankzij de deskundige reisleiding van alles te weten over de omgeving. Ook wanneer u Kerst wilt vieren op ski’s in Oostenrijk, boekt u gemakkelijk een reis bij een ervaren reis- en touringcarbureau. Naast busreizen kunt u hier ook vliegbusreizen boeken.

Bezoek de link en verkrijg meer info :