Maak uw kappers kassa programma compleet met een administratiepakket

By | maart 27, 2018

Kiest u voor een kappers kassa programma met een compleet administratiepakket, dan kiest u voor het grootste gemak. Wie wilt dat nu niet? Zo kunt u kiezen voor de administratie software van Tanworld. Met deze software is uw boekhouding altijd accuraat en up-to-date. De krachtige rapportagetools geven u altijd een duidelijk overzicht in uw administratie. Ook is de software direct gekoppeld aan uw kassasysteem als kapper, agenda en eventuele marketingtools. U kunt de module gebruiken voor bijvoorbeeld product-, klanten-, werknemers- en voorraadbeheer. Maar ook voor facturatie en het beheren van de leveranciers.

Wat zijn de voordelen van een kappers kassa programma?

Wanneer u kiest voor het kassa programma, genaamd Tanworld, zorgt u dat u op digitaal niveau meetelt. Maak kennis met dit ideale kassasysteem. Dit is een totaaloplossing op het gebied van ICT en automatisering voor onder andere kapsalons, schoonheidssalons en de zonnebranche. Het programma heeft een aantal voordelen. Zo betaalt u elke maand een vast bedrag en komt het bedrijf de module bij u op locatie installeren. Ook werkt het snel en gemakkelijk en kunt u er van alles in bijhouden. Van administratie tot afsprakenboek, het is allemaal mogelijk in het kappers kassasysteem van Tanworld. Zo kunt u voortaan makkelijk afrekenen met een kappers kassa programma.

Het ICT-totaalpakket met kassasysteem voor een kapper

Als u gaat voor een kassasysteem met toetsenbord, weet u zeker dat u al uw digitale informatie met het grootste gemak kunt verwerken. Zoekt u nog een goed kassasysteem voor een kapper? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van het kappers kassa programma Tanworld. Dit is de totaaloplossing voor alles op het gebied van ICT en automatisering met speciale modules voor de beauty-, kappers- en zonnebranche. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Hierdoor komt u nooit voor verassingen te staan. Kiest u voor een kappers kassa programma als Tanworld van vanBeurden? Dan kunt u direct aan de slag want het programma met benodigde apparatuur is direct uit voorraad leverbaar en de medewerkers van Tanworld komen het systeem volledig instaleren in uw kapsalon of beautysalon. Dat wilt u toch ook voor uw onderneming?!

 

Bezoek de link en verkrijg meer info :