Laat uw huis opkopen door een betrouwbare partij

By | september 10, 2018

Het is heel vervelend wanneer u uw huis niet heeft verkocht wanneer u wilt verhuizen. Die dubbele lasten zijn erg vervelend. En onnodig! Laat uw huis snel opkopen door de experts van CVB Vastgoed. Maak een afspraak en een makelaar komt uw woning kosteloos bezichtigen. Binnen twee werkdagen na de bezichtiging ontvangt u al een bod. Geen onnodige stress of onzekerheid meer, een mooi bedrag voor uw woning, en de weg is vrij om aan de volgende stap in uw leven te beginnen. Bel vandaag nog!

Huis laten opkopen? Hier ontvangt u het bedrag voor uw woning netto!

Als u uw huis wilt verkopen, krijgt u te maken met verschillende kosten. Denk aan administratieve kosten. Best vervelend als u uw woning voor een mooi bedrag verkoopt en u moet dergelijke kosten afdragen. Wist u dat er een partij is die uw huis wil opkopen én die dergelijke kosten voor zijn rekening neemt? CVB Vastgoed is een makelaarscollectief met de ervaring en de connecties om iedere woning in Nederland snel en efficiënt te verkopen. Voor u als verkoper betekent dit dat u snel een mooi bedrag voor uw woning krijgt, netto! U bent na het afsluiten van het verkoopcontract vrij om nieuwe investeringen te doen zonder u druk te maken over openstaande nota’s.

Uw huis snel laten opkopen zodat u verder kunt met de volgende stap in uw leven

Gaat u een nieuwe stap zetten in uw leven? Gaat u kleiner wonen? Of juist een gezinsuitbreiding waardoor uw huidige woning te klein wordt. Het zijn allemaal spannende, nieuwe stappen in uw leven. Maar gelukkig heeft u daar hulp bij. U wilt uw huis zo snel mogelijk laten opkopen zodat deze nieuwe fase in uw leven kan starten. Neem dan contact op met CVB Vastgoed. Met ruim 10 jaar ervaring heeft deze makelaar het netwerk en diverse kanalen ter beschikking om uw huis snel, en voor de beste prijs, door te verkopen. En geen zorgen, alle administratieve handelingen worden u uit handen genomen.