Categoriearchief: Internet

Internetbureau Groningen

Online succes Het hebben van online succes is een belangrijk doel van vele bedrijven op het moment. Online vindbaar zijn is steeds belangrijker geworden door de jaren heen. Dit komt doordat iedereen steeds vaker en meer op het internet zoekt. Veel activiteiten vinden tegenwoordig ook online plaats, zoals aankopen doen. Een internetbureau Groningen kan bedrijven… Meer lezen »

Ook voor farmaceuten is een goede website van toepassing!

De laatste jaren zijn steeds meer bedrijven in het bezit van een goede website. Waarom zou de farmaceutische industrie dan nog achterblijven? Ook voor hen is een website namelijk erg effectief. Op deze manier zouden zij de mogelijkheid kunnen bieden om herhaalrecepten makkelijk te bestellen. Dit voorkomt lange wachttijden binnen de farmacie. Hierdoor zullen er… Meer lezen »

Wat kost een WordPress-website? 3 mogelijkheden vergeleken

Wat kost een WordPress website? En belangrijker nog, hoe kun je zelf invloed hebben op die kosten? De website prijs is onder andere afhankelijk van de manier waarop je die bouwt of laat bouwen. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij, aan de hand waarvan je per mogelijkheid ontdekt hoeveel tijd en geld… Meer lezen »

Webdesign Zwolle

Webdesign Zwolle is een dochterpagina van graphy-design. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign en development en richten ons o.a. op de regio Zwolle. Wij werken met heldere standaarpakketten zodat u voor uw webdesign en/of webdevelopment precies weet waar u aan toe bent. Op onze website vindt u ons portfolio, dit geeft u een goede indruk van… Meer lezen »