Houten vloeren Veenendaal

door | december 8, 2016

Ik ben laatst begonnen aan mijn nieuwe werk in Veenendaal. Ik woon zelf al heel mijn leven in Tilburg alleen nu ben ik dus een bedrijfje begonnen in Veenendaal. Waarom ga je in hemelsnaam van Tilburg naar Veenendaal zullen veel mensen denken. Omdat het in Tilburg best ver rijden is naar bijvoorbeeld Amsterdam. Omdat ik goed bereikbaar wil zijn en graag ook zelf snel naar de klanten toe kan gaan heb ik gekozen voor een locatie in het midden van het land. Veenendaal lijkt me ook een erg leuk dorp, ligt in het midden van het land, ligt aan de snelweg en we hebben er een mooi huis op de kop kunnen tikken. Het is een mooie vrijstaande woning met aardig wat grond. Ook omdat het niet echt in de stad is is het een stuk goedkoper dan in Tilburg. Het is is echt mooi alleen er moet nog wel wat aan de vloeren gebeuren want die zijn wel aardig vergaan. Daarom zijn we op zoek naar houten vloeren Veenendaal. We willen wel een bedrijf vinden die weten waar ze mee bezig zijn en voor een leuk prijsje houten vloeren Veenendaal kunnen leveren.

 

Ambifloor

Omdat ik met mijn nieuwe kantoor aan de smalle zijde geplaatst ben kwam ik op een dag langs Ambifloor rijden. Ik dacht hé laat ik eens even een kijkje nemen in de showroom van Ambifloor. Ik werd gelijk vriendelijk geholpen en ik vertelde waar ik naar op zoek was zodat ze goed konden inschatten wat wel iets voor mij zou zijn.

Nadat ik had gezegd dat we een nieuw huis hadden gekocht en we een nieuwe houten vloer Veenendaal nodig hadden liet de medewerker mij alles zien op het gebied van vloeren. Ik was erg tevreden en heb een erg mooie vloer besteld en ben heel erg benieuwd hoe het er uit gaat zien als de nieuwe vloer erin ligt. Bedankt Ambifloor.

 

Bezoek de link en verkrijg meer info :