Categoriearchief: Hosting

Wat is reseller hosting?

Je hoort vaak de term hosting vallen. Dan weet je altijd wel dat dit te maken heeft met een website die op een server gezet moet worden om op die manier online te kunnen. Tegenwoordig hoor je echter ook steeds vaker spreken over reseller hosting. Wat dit precies is, is je misschien niet helemaal bekend.… Meer lezen »

Verschillende codeersystemen.

Vandaag de dag is het mogelijk voor bedrijven om een barcode printen. Dit komt door het feit dat de niet alleen de technologie steeds beter wordt, maar ook door het feit dat barcodes vandaag de dag voor veel diverse doeleinden worden gebruikt. Zo gebruikt men barcodes niet alleen in supermarkten of broodzaken, maar ook bij… Meer lezen »

Wat is een wortelkanaalbehandeling?

Iedereen heeft weleens last van hun tanden. Deze last kan veel oorzaken hebben, namelijk hoge gevoeligheid voor koud voedsel/ koude dranken, infectie, een gaatje, etc. In de meeste gevallen kunt uzelf of de tandarts dit verhelpen, maar in sommige gevallen is de expertise van een orthodontist, een kaakchirurg of een endodontoloog nodig om een bepaalde… Meer lezen »

CAO’s: wat weten wij er eigenlijk van?

Ieder vakgebied, ieder bedrijf en iedere werkgever hebben zich tegenwoordig te houden een vastgestelde regelingen m.b.t. het salaris van de medewerkers, aantal vakantiedagen, etc. Deze regelgevingen staan in de diverse collectieve arbeidsovereenkomsten oftewel cao’s in het kort. Maar hoe zijn deze arbeidsovereenkomsten eigenlijk ontstaan en wat hebben wij eraan als werknemers? Allereerst is het belangrijk… Meer lezen »

Webhosting zelf samenstellen? Het kan bij PowerWeb4You!

Webhosting zelf samenstellen? Het kan bij PowerWeb4You! Omschrijving: Webhosting zelf samenstellen? Het kan bij PowerWeb4You!   PowerWeb4You heeft nieuwe pakketten Tevens is het beleid aangepast, waardoor de support richting de klant optimaal is.     Geen opzetkosten Geen kosten voor het gebruik van DirectAdmin Gegarandeerde uptime(niet goed geld terug) Snelle support   Meer informatie over… Meer lezen »