Categoriearchief: Horeca

Heerlijk Surinaams eten bestellen in Haarlem

Woont u in of nabij de omgeving van Haarlem en lust u graag overheerlijk authentiek Surinaams eten maar weet u niet waar u het kan bestellen dan bent u bij ons op het juiste adres. Onze keuken is gespecialiseerd in het voorbereiden van heerlijk Surinaams eten in Haarlem. In Haarlem is Surinaams eten bijzonder populair… Meer lezen »

Chocomel

Chocomel  Iedereen kent het wel, Chocomel. Een bekende chocolademelk die zowel heerlijk koel als warm kan worden gedronken. Niets is lekkerder dan een heerlijke mok warme chocolademelk met slagroom na een lange en koude boswandeling of om even op te warmen in een gezellig restaurant tijdens een dagje weg. De Chocomel van Nutricia is al… Meer lezen »

Partyverhuur Oldenzaal op jouw manier

Een fijn partyverhuur Oldenzaal is natuurlijk iets wat eigenlijk niet te missen is als er een feest moet worden georganiseerd. Het is natuurlijk al moeilijk genoeg om een feest helemaal zelf te moeten organiseren. Het klinkt misschien gek, maar een partyverhuur Oldenzaal is eigenlijk iets wat voor iedereen wel goed uitkomt op het moment je… Meer lezen »

De voordelen van catering Alkmaar

Na een evenement herinneren mensen zich vaak over eten. Het eten dat je op je evenement serveert, kan dat maken of breken. Restauratie is om deze reden vaak het duurste onderdeel van elk evenement. Veel mensen veel opties proberen te bieden, kan erg duur worden en veel tijd kosten als je het als een zittend… Meer lezen »

Cateringbedrijf Haaksbergen biedt je een mooie en leuke dag aan.

Wil jij ook een mooie dag waar je onbezorgd kunt genieten van de lekkerste hapjes, het lekkerste eten en het beste drinken. Dan ben je bij Cateringbedrijf Haaksbergen helemaal aan het juiste adres. Laat je verleiden door het lekkerste eten en geniet van de beste combinaties en de mooiste opmaak om jouw feest of gelegenheid… Meer lezen »

Italiaanse catering in Enschede

Bent op zoek naar een heerlijk Italiaanse catering in Enschede? Zoek dan niet verder, want bij ons zit u gebakken. Houdt u van heerlijk eten en de Italiaanse smaken? Wij zijn gespecialiseerd in Italiaanse catering.  Van complete maaltijden zoals pasta’s, pizza tot borrelplanken met diverse vleeswaren en kazen, Bj ons kunt u terecht voor de… Meer lezen »

Mobiele koffiebar

Een mobiele koffiebar op locatie Op zoek naar een speciale koffiebar voor op een beurs, bruiloft, feest of ander evenement? Goed nieuws! Die bestaan tegenwoordig. Een speciale, mobiele koffiebar die op locatie kan komen. Koffie wordt door erg veel mensen gedronken, het is een erg populaire drank. Heel slim om koffie te schenken op evenementen… Meer lezen »