Categoriearchief: Hobby en vrije tijd

Leuke motorvakantie door Frankrijk aangeboden!

Wil jij binnenkort een leuke motorvakantie door Frankrijk gaan maken? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf heeft door jarenlang ervaring de leukste en meest bijzondere routes door dit mooie land voor jou kunnen uitstippelen. Zo hebben ze voor onderweg ook leuke traditionele hotels en restaurants kunnen vinden waar jij… Meer lezen »

Leer je collega’s beter kennen met een escape room in Amsterdam

Wil je je collega’s op een leuke manier beter leren kennen? Boek dan direct een escape room in Amsterdam. Dit is dé perfecte teambuildingsactiviteit. Je reserveert online voor een groep tot wel 150 personen. Escape Factory in Amsterdam biedt bovendien het unieke concept ‘Escape Race’ aan. Hierbij zijn er acht gespiegelde kamers, waarin verschillende teams… Meer lezen »

Datingsites

  Er zijn talloze datingsites op het internet te vinden en als jij van plan bent om je in te gaan schrijven op een datingsite dan kan het best lastig zijn om de datingsite te vinden die goed bij je past. Daarom is het belangrijk dat jij je niet bij de eerste de beste datingsite… Meer lezen »

Iraanse radio

Dat het in Iran er heel anders aan toegaat dan in Nederland mag geen verrassing heten maar afgelopen week kwam er wel een heel raar verhaal naar buiten. Een radiostation in Iran wil namelijk dat vrouwelijke en mannelijke werknemers gescheiden van elkaar gaan werken! Mocht je nu dus binnenkort via internet radio bezig zijn met… Meer lezen »