Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

By | juli 7, 2017

Het onderhoud van poreuze hardcourt tennisbanen is enorm belangrijk. Op die manier kan de levensduur van een baan verlengd worden. Zeg nou zelf, u wilt niet om de 5 jaar een nieuwe tennisbaan aanleggen. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze.

Onderhoud van zowel tennisbanen, atletiekbanen als hockeyvelden

Gaat u in zee met een bedrijf die gespecialiseerd is op het gebied van onderhoud van tennisbanen? Dan kunt u nog eens verrast worden vanwege het assortiment. Men kan namelijk ook zorgen voor het onderhoud van uw atletiekbaan of hockeyveld. Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

Het aanleggen van uw tennisbaan, ook windoeken bij de specialist

Het kan voorkomen dat u last heeft van wind op uw tennisbaan. Dan moet u eens kijken wat een gespecialiseerd bedrijf u kan bieden. Het bedrijf Ton de Rooij Tennis heeft winddoeken van uitstekende Europese kwaliteit. Daarnaast heeft u bij hen de keuze uit een diversiteit van formaat, kleur, maar ook bevestigingsmiddelen. Zo kunt u bij dit specifieke bedrijf niet alleen terecht voor het aanleggen van uw tennisbaan, maar ook voor verschillende accessoires. Daarnaast kunt u bij deze specialist ook terecht voor gespecialiseerd onderhoud van uw tennisbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis uw allround partner op het gebied van tennis gerelateerde zaken.

Bezoek de link en verkrijg meer info :