Categoriearchief: Gezondheid

Hele Goede acupuncturist in Delft!

Als jij op zoek bent naar een goede acupuncturist in Delft of in de omgeving, ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Zij helpen jou graag als jij lichamelijke klachten hebt waar je maar niet van af kan komen. Daarom zijn zij ook zeker weten een echte aanrader voor jou. Zij zullen op… Meer lezen »

Een gezond lichaam

Je wilt natuurlijk dat je een sterk en gezond lichaam behoud terwijl je leeft. In de meeste gevallen kan dit gewoon bereikt worden. Vaak is de manier tot een gezond en sterk lichaam niet altijd ingewikkeld of heel moeilijk. Vaak is het in de meeste gevallen makkelijker dan je denkt. Vaak is wilskracht het enige… Meer lezen »

Een hordeur op maat tegen onruststokers

Het bestellen van een fijne hordeur op maat is een slimme keuze om te maken. Je hebt er zelf misschien ook wel mee te maken gehad. In de zomers zal je hier vooral mee te maken krijgen, want dan heb je de deur en de ramen vaak open. Maar wanneer je in de zomer de… Meer lezen »

Fijne Hoortoestellen zoeken en aanschaffen

Het gehoor is van grote waarde voor de mens en soms zijn er hoortoestellen nodig om het weer beter te maken. Dat is heel vervelend, want het is absoluut niet prettig om last te krijgen van het gehoor. Voor de mensen die hier last van hebben worden hoortoestellen als een perfecte uitkomst gezien. Het gehoorverlies… Meer lezen »

Hooikoorts behandelen met immunotherapie

​Als u hooikoorts heeft, kan de allergoloog u immunotherapie met inhalatieallergenen voorstellen. Deze manier om hooikoorts te behandelen bestaat uit het toedienen van allergenen in steeds hogere concentraties. Het doel hiervan is om u minder allergisch te maken. Dit wordt ook wel desensibiliseren genoemd. Deze therapie duurt in totaal 3-4 jaar. Het voordeel van hooikoort… Meer lezen »

Onderbreken van een zwangerschap

Abortus plegen is een pittig onderwerp, waar veel emoties bij komen kijken. De artsen van De Bloemenhove Kliniek hebben jarenlange ervaring en kunnen je met raad en daad bijstaan. Misschien heb je in eerste instantie alleen behoefte aan een luisterend oor? Dat kunnen wij zeker bieden! Heb je de beslissing al genomen tot een zwangerschapsafbreking,… Meer lezen »

Waar kan je een AED kopen?

Bij welke bedrijven kun je een AED kopen? Wil je een AED kopen en vraag jij je af welke bedrijven deze apparaten aanbieden? Daar kom je eenvoudig achter door via internet op zoek te gaan naar een AED. In de meeste gevallen wordt een AED aangeboden door een webshop die gespecialiseerd is in medische spullen.… Meer lezen »

Coaching voor ADD

Hulp bij ADD Tegenwoordig komt ADD erg vaak voor. Dit is een ontwikkelingsstoornis wat vaak door elkaar wordt gehaald met ADHD. Toch zit hier één groot verschil in die niet vergeten mag worden. ADD komt veel voor maar kan ook zeker voorkomen bij volwassene. Vooral het aandachtsprobleem staat bij ADD op de voorgrond. Mensen met… Meer lezen »