Geniet de hele dag door in een restaurant in Oss

door | november 16, 2018

Houd jij ervan om heerlijk buiten de deur te eten? Bijvoorbeeld om op een zondagochtend uitgebreid te brunchen? Gezellig te lunchen tussen het winkelen door? Of houd je ervan om ’s avonds lang te tafelen en te genieten van een uitgebreid diner? Waar jij ook van houdt, bij een restaurant in Oss kun je altijd terecht. Gedurende de hele dag serveren zij de heerlijkste gerechten.

Bij een restaurant in Oss ervaar je een ouderwets gezellige sfeer

Ken jij het restaurant La Colline al? Dit is een gezellig restaurant middenin het centrum van Oss. Wat zo fijn is aan het restaurant, is dat je er heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Ze hebben een groot buitenterras dat in de winter wordt verwarmd. Zowel in de zomer als in de winter zit je er fijn buiten. Binnen in het restaurant hangt er een gezellige sfeer. Zo is er een dynamische bar en is het restaurant ingericht als een warme huiskamer. Is dat niet het perfecte begin voor een knusse avond?

Proef de smaak van het seizoen bij een restaurant in Oss

Eten is het lekkerste als het vers is. Vers eten, is eten uit het seizoen. Dat weten ze bij het restaurant La Colline in Oss maar al te goed. Daarom werken ze met een steeds wisselende kaart. Elke maand opnieuw is er een nieuw menu dat bestaat uit gerechten uit het seizoen. Alle gerechten die worden geserveerd in het restaurant worden bereid met verse seizoensproducten en liefde voor het vak.

Ook voor borrelen gaat u naar het restaurant in Oss

Naast voor een smakelijke maaltijd de hele dag door, kunt u ook naar La Colline voor een sfeervolle borrel. Kom je met een groep? Dan bieden ze verschillende borrelarrangementen aan. Zo kun je al vanaf €9,- per persoon onbeperkt genieten van een fijne borrel. Voor dit bedrag ontvang je onbeperkt tapbier, huiswijn, fris, water koffie en thee. Ook staat er bij ontvangst een borrelplank vol lekkernijen klaar. Wanneer vindt jouw volgende borrel plaats?