Fysiek en mentaal fitter worden door deel te nemen aan 50 plus sport

By | oktober 30, 2017

Komt u binnenkort eens langs voor één van de groepslessen bij Workout Healthclub in Valkenswaard? Er zijn vele lessen mogelijk die ook te combineren zijn met fitness.  Sommige mensen vinden het in Valkenswaard fijn om groepslessen te volgen. Dat terwijl anderen liever de gezelligheid van de groep gebruiken als stok achter de deur. Bij Workout Healthclub in Valkenswaard hoeft u niet te kiezen bij 50 plus sport. Het is allebei mogelijk. En u bent ook nog eens zeven dagen per week van harte welkom op de sportschool. Alle instructeurs zijn gediplomeerd en geven u alle ondersteuning die u nodig heeft om lekker te trainen. Stel ook gerust al uw vragen aan het klantvriendelijk personeel. Het doel is om fit te worden en te blijven én daar werkt het team van Workout Healthclub graag aan mee!

Blijf gezond en fit met 50 plus sport in Valkenswaard!

Door deel te nemen aan 50 plus sport blijft u gezond. U verbetert uw conditie en uw kracht neemt toe. Bent u 50 plus en sport u nog altijd graag? Of vindt u het tijd worden om wat meer op de gezondheid te letten? Bij Workout Healthclub in Valkenswaard bent u van harte welkom! In Valkenswaard volgt u verschillende groepslessen die zich richten op kracht, conditie of lenigheid. Naast deze lessen heeft u ook meer dan genoeg mogelijkheden tot u beschikking om zelfstandig te trainen. En heeft u moeite met een van 315 apparaten in de fitnesszaal? Dan staat er altijd een gediplomeerd instructeur klaar om u van uitleg en advies te voorzien. De instructeur stelt ook graag een persoonlijk trainingsschema op waarmee u uw eigen vooruitgang in de gaten houdt.

BBB groepslessen in Valkenswaard om bier, brood en de bitterballen van het weekend eraf te trainen

Een bourgondische levensstijl is helemaal niet erg. Maar het is wel zo prettig om dit te balanceren met een gezonde levensstijl ernaast. Natuurlijk heeft u na een lange week zin in een borreltje, en dat moet u doen ook! Het weekend is bedoeld om lekker te ontspannen. Vergeet alleen niet om die extra calorieën er weer af te trainen. Dat doet u met de groepslessen van Workout Healthclub in Valkenswaard. Volg een aerobics les en werk aan het verstevigen van uw buik, benen en billen terwijl u ook nog eens de nodige calorieën verbrandt! De groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk, ook wanneer u bijvoorbeeld 50 plus bent en nog steeds graag sport! Vraag anders eens een proefles aan om de sfeer te ervaren. U wilt niet meer naar huis.

Bezoek de link en verkrijg meer info :