Categoriearchief: Financieel

Verzekerd tegen ziekte met een zorgverzekering

Wat is een zorgverzekering? Voor je je zorgverzekering vergelijken 2021 is wat informatie erover handig. Een zorgverzekering is een wettelijke ziektekostenverzekering, die iedereen die in Nederland woont en/of werkt moet afsluiten. De zorgverzekering dekt noodzakelijke, op genezing gerichte zorg, zoals kosten voor hulpmiddelen en kosten voor een bezoek aan de huisarts. De nieuwste zorgverzekering bestaat… Meer lezen »

Geld besparen

Als je een beetje krap bij kas zit, is het verstandig om een beetje op je geld te letten. Als je elke maand weer met een beteuterd gezicht naar je salarisstrook en urenadministratie kijkt, omdat het zo deprimerend weinig is, dan kun je twee dingen doen. Je kunt natuurlijk op zoek gaan naar een andere baan,… Meer lezen »

Incassobureau Breda

Incassobureau in de regio van Breda Openstaande facturen zijn vaak oorzaak van faillissementen. Blijft betaling uit dan moet actie ondernomen worden. incassokantoor Breda nodig? Ga dan naar Bill. No Cure No Pay, dus geen risico. Wordt er niets betaald dan bent u ook niets verschuldigd. Reeds geruime tijd incasseert Bill openstaande facturen voor bedrijven en… Meer lezen »