Feestelijk genieten dankzij de catering mogelijkheden van specialist nabij Tilburg

By | september 3, 2018

Heeft u iets te vieren? Of organiseert u het kerstdiner bij u thuis? En wilt u uitpakken, maar heeft u weinig tijd om in de keuken te staan? Kies dan voor een van de speciaalbuffetten van BUFFETkampioen.nl. U geniet dan van heerlijke luxeproducten als varkenshaas, zalmtournedos en heerlijke salades, Schwarzwalder Schinken met meloen en stoofpeertjes voor erbij. Voor iedere gelegenheid heeft BUFFETkampioen.nl het ideale buffet. Zo wordt het extra genieten. En maakt u zich geen zorgen over de afwas. Die doen wij wel. Voor een catering service in de regio Tilburg en de rest van Brabant, die uw feest van A tot Z regelt, moet u bij BUFFETkampioen.nl zijn!

Een compleet verzorgd buffet geregeld door de catering specialist in de regio Tilburg

Zoals u weet verzorgt BUFFETkampioen.nl de heerlijkste buffetten. Maar wist u dat u hier ook terechtkunt voor de organisatie van uw hele feest? Ook voor de koffie met gebak bij binnenkomst, de hapjes die u overdag wilt gebruiken en overheerlijke desserts. En zelfs de tafels, het serviesgoed en het tafellinnen neemt de catering specialist voor u mee. En wilt u zich helemaal nergens zorgen over hoeven te maken tijdens uw feest? Dan wordt er ook gezorgd voor barpersoneel, dat u en uw gasten op hun wenken bedient! Zo wordt uw feest er een waar nog lang over wordt nagepraat. Veel mensen maken al jarenlang gebruik van BUFFETkampioen.nl en hebben zo al menig feest goed gevierd!

Catering nodig voor uw feestje in Tilburg of de rest van Brabant? BUFFETkampioen.nl heeft een uitgebreide keuze!

Binnenkort viert u uw verjaardag of organiseert u een andere gelegenheid. Wilt u zelf niet voor de hapjes zorgen? BUFFETkampioen.nl verzorgt graag uw catering met uitsluitend verse producten in de regio Tilburg, maar natuurlijk komen wij ook in andere delen van Brabant en daarbuiten uw catering verzorgen. Bij ons heeft u een ruime keuze uit buffetten. Of u nu Italiaans of Provençaals wilt, er zijn onvoorstelbaar veel mogelijkheden. Houdt u het liever dicht bij huis? Kies dan voor het Buffet Hollandia, met bijvoorbeeld heerlijke tomatensoep, Friese beenham met honingsaus en vers plukbrood erbij. Of pakt u groots uit met het luxe Buffet Magnifiek, met zacht gegaarde varkenshaasfiletmedaillons, Oosterse kiprollade en heerlijke Bouef de Provence. Dat wordt genieten!