Category Archives: Eten en drinken

Echte verwennerij met de ontbijtservice

Iedereen weet dat ontbijten belangrijk is. Vaak doen we dat gedachteloos en soms besteden we er wat extra aandacht aan. U kunt ook een ontbijt bestellen. Ontbijtservice als origineel cadeau Soms is het lastig om elke keer weer een leuk cadeau te verzinnen. De mooiste cadeaus zijn vaak belevenissen met anderen. Ontbijt aan huis is… Read More »

Rolfondant

Rolfondant over de taart Rolfondant is een veelgebruikte versiering voor taarten en cupcakes. Het kan als een kleed over de taart worden gelegd, maar er kunnen ook mooie figuren mee gemaakt worden. Deze versiering is te vinden in alle kleuren van de regenboog. Taarten en cupcakes worden echte kunstwerken met rolfondant er op. Rolfondant bestaat… Read More »

Pannen

De aanschaf van pannen, u wilt natuurlijk kwaliteit en voordeel! Koken is natuurlijk super leuk. Voor heel erg veel mensen is koken een hobby en het leuke van deze hobby is dat er natuurlijk ook gegeten moet worden, dit maakt het extra leuk omdat u het zeker niet voor niets doet. Maar wanneer u graag… Read More »

Lekkere pannenkoeken eten!

De lekkerste pannenkoeken at je vroeger natuurlijk bij je oma, maar je kunt ook heerlijke pannenkoeken in Buurse eten! Weet je even niet meer wat je vanavond voor de kinderen moet koken, ga dan lekkere pannenkoeken in Buurse eten. Dan ben jij weer blij en je kinderen zijn al helemaal blij! Daarbij zijn pannenkoeken ook… Read More »

Bestel hier uw overheerlijke Picanha vlees

Denkt u bij Picanha vlees ook aan luxe? Dit komt omdat het vlees vaak moeilijk te krijgen is.  Zo vindt u het niet altijd terug bij uw lokale slager. Picanha vlees, ook wel staartstuk genoemd, is een vrij onbekende vleessoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Gelukkig hoeft u het vlees zo ver niet te zoeken. U bestelt… Read More »