Categoriearchief: Eten en drinken

Rode wijn

Wijn is een alcoholische drank die wordt geproduceerd door het sap van druiven. Er zijn vele verschillende soorten wijn zoals: witte en rode wijn, rosé. Tevens zijn er ook mousserende wijnen waar prosecco en champagne voorbeelden van zijn. De rode wijn is afkomstig uit blauwe druiven. De donkere kleur komt vanuit de schil van de… Meer lezen »

Echte verwennerij met de ontbijtservice

Iedereen weet dat ontbijten belangrijk is. Vaak doen we dat gedachteloos en soms besteden we er wat extra aandacht aan. U kunt ook een ontbijt bestellen. Ontbijtservice als origineel cadeau Soms is het lastig om elke keer weer een leuk cadeau te verzinnen. De mooiste cadeaus zijn vaak belevenissen met anderen. Ontbijt aan huis is… Meer lezen »

Rolfondant

Rolfondant over de taart Rolfondant is een veelgebruikte versiering voor taarten en cupcakes. Het kan als een kleed over de taart worden gelegd, maar er kunnen ook mooie figuren mee gemaakt worden. Deze versiering is te vinden in alle kleuren van de regenboog. Taarten en cupcakes worden echte kunstwerken met rolfondant er op. Rolfondant bestaat… Meer lezen »

Lekkere pannenkoeken eten!

De lekkerste pannenkoeken at je vroeger natuurlijk bij je oma, maar je kunt ook heerlijke pannenkoeken in Buurse eten! Weet je even niet meer wat je vanavond voor de kinderen moet koken, ga dan lekkere pannenkoeken in Buurse eten. Dan ben jij weer blij en je kinderen zijn al helemaal blij! Daarbij zijn pannenkoeken ook… Meer lezen »

Bestel hier uw overheerlijke Picanha vlees

Denkt u bij Picanha vlees ook aan luxe? Dit komt omdat het vlees vaak moeilijk te krijgen is.  Zo vindt u het niet altijd terug bij uw lokale slager. Picanha vlees, ook wel staartstuk genoemd, is een vrij onbekende vleessoort afkomstig uit Zuid-Amerika. Gelukkig hoeft u het vlees zo ver niet te zoeken. U bestelt… Meer lezen »