Eenvoudig een complete BBQ aan huis organiseren door een BBQ pakket online te bestellen

By | september 10, 2018

Wist u dat u bij BBQenzo.nl een BBQ pakket kunt bestellen? Zo hoeft u niet naar de winkel en heeft u direct alles in huis wat u nodig heeft. Zo bestaat het pakket uit diverse stukken vlees, maar uiteraard mogen stokbrood, salades, smeersels en sauzen ook niet ontbreken. Daarom zijn ook deze onderdeel van het pakket. Het arrangement is inclusief professionele gasbarbecue, benodigdheden voor het barbecueën, borden en bestek. Deze hoeft u na afloop van de barbecue niet schoon te maken, dat doet de specialist voor u. U ontvangt dus alles wat u nodig heeft voor een complete BBQ aan huis. Zelfs de drankjes kunnen worden verzorgd. U kunt meteen aan de slag met barbecueën en hoeft na afloop alleen maar de borden terug in het krat te zetten. Superhandig!

Naast een BBQ pakket kunt u ook lekkere tapas bestellen

Het mooie weer komt er weer aan! Krijgt u ook zo zin om buiten te eten? Ga lekker barbecueën met familie en vrienden. Om het u gemakkelijk te maken kunt u bij een bedrijf als BBQenzo.nl een complete BBQ aan huis bestellen. Naast een BBQ pakket, kunt u bij deze specialist ook nog tal van andere arrangementen bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heuse Spaanse tapas avond? Bestel een arrangement bestaande uit diverse koude en warme tapas. Heerlijk voor een gezellige borrelavond. U kunt er zelfs authentiek tapas servies bij te bestellen. En drinkt u er graag een fles goede wijn bij? Ook deze bestelt u eenvoudig bij uw tapas arrangement.

Met een complete BBQ aan huis heeft u voor ieder wat wils

U organiseert binnenkort een teamuitje en als afsluiter wilt u barbecueën met het team. Maar hoe doet u dit, want iedereen heeft voorkeuren voor het eten. De ene houdt van vis, de ander van vlees en weer een ander eet vegetarisch. Wanneer u gebruikmaakt van een complete BBQ aan huis, verzorgd door BBQenzo.nl, kan iedereen kiezen voor een BBQ pakket naar wens. Zo kunt u eenvoudig en snel een barbecue bestellen bij BBQenzo.nl. Kies bijvoorbeeld een standaard, vegetarisch, halal of glutenvrij pakket bestellen. In totaal zijn er meer dan acht verschillende pakketten om uit te kiezen. Er zijn ook speciale pakketten voor kinderen. Elk pakket bestaat uit vijf verschillende soorten vlees, vis of vegetarische gerechten. Ook zijn alle BBQ pakketten inclusief zes verschillende salades, stokbrood en kruidenboter, vier verschillende sauzen én een bord met bestek.