Een persoonlijke screening voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen

By | augustus 25, 2017

Voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen is het aan te raden om naar een kleinschalig zorgcentrum zoals Trivers te gaan. Hier weet u namelijk zeker dat uw kind persoonlijke aandacht zal ontvangen. Ieder kind is anders en ieder kind zal anders reageren op de therapieën. Daarom heeft ieder kind een plan op maat nodig om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Om de juiste hulp te kunnen bieden bij kinderen met gedragsproblemen wordt er daarom eerst een persoonlijke screening uitgevoerd zodat de problemen en de situatie in kaart kunnen worden gebracht. De uitslag zal met de ouders besproken worden waarna de mogelijke behandelmethodes besproken worden met de passende hulpmiddelen. De persoonlijke screening voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen zal uw kind niet als vervelend ervaren omdat het spelenderwijs wordt uitgevoerd.

Hulp bij kinderen met gedragsproblemen en diverse leesproblemen

Heeft uw kind problemen met lezen? Dat kan liggen aan verschillende factoren. Vaak is er een achterliggend probleem. Zo worden problemen met lezen en schrijven vaak veroorzaakt door concentratieproblemen. Lezen vergt concentratie en naast het lezen van een tekst zal de tekst ook moeten worden begrepen. Merkt u aan uw kind dat het op school niet zo lekker loopt op het gebied van lezen en schrijven, maar weet u niet waardoor dit precies komt? U kunt Trivers inschakelen om een didactisch onderzoek uit te laten voeren wanneer u hulp bij kinderen met gedragsproblemen wilt krijgen. Deze kan zich richten op technisch en/of begrijpend lezen en spelling en/of grammatica. Uit dit onderzoek zal blijken hoe uw kind leest en schrijft en kan er een niveau bepaald worden. Aan het einde van de test krijgt u praktische begeleidingstips mee zodat u thuis en op school kunt oefenen. Helpen de tips niet? Dan is er altijd een mogelijkheid om een dyslexietest uit te voeren bij uw kind.

Schakel een professioneel bedrijf in voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen

Merkt u gedragsproblemen bij uw kind, dan wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk iets aan laten doen. U wilt immers dat uw kind goed opgroeit en goed mee kan met leeftijdsgenootjes.

Dan bent u bij Trivers, gevestigd in Roosendaal, Breda en Zevenbergen aan het juiste adres. U kunt dan ook rekenen op de juiste hulp van Trivers. Deze praktijk is gespecialiseerd in kinder- en jeugdpsychologie in de breedste zin van het woord. Hier vinden de therapeuten het belangrijk dat ieder kind een persoonlijke aanpak krijgt zodat de beste resultaten worden behaald. Op een flexibele en kleinschalige manier wordt er begonnen aan de therapiesessies. De deskundige therapeuten hebben een beroepsgeheim, alles wat er tijdens het onderzoek of begeleidingstraject plaatsvindt, is zeer vertrouwelijk.

Bezoek de link en verkrijg meer info :