Hostingplaneet
Image default
Beauty en verzorging

Een kleine chirurgische ingreep

Een van de meest uitgevoerde cosmetische operaties is die van bovenooglidcorrectie. Blijkbaar hebben veel mensen last van hun overhangende oogleden. Het uiterlijk van iemand kan er enorm van opknappen als er iets aan deze oogleden wordt gedaan maar het kan ook dat iemand er last van heeft om medische redenen. Die oogleden kunnen een zwaar gevoel geven en dientengevolge ook hoofdpijn veroorzaken.

Bovenooglidcorrectie Barendrecht heeft er goede ervaring mee. Aan de hand van voor- en nafoto’s is het effect van de chirurgische ingreep goed te zien. De ingreep vindt plaats onder plaatselijke verdoving. De hele operatie duurt nog geen half uurtje. Om bovenooglidcorrectie herstel te bevorderen heeft de arts een heel aantal goede tips voor je. Het is belangrijk om deze tips op te volgen. Je moet namelijk je ogen goed koelen met koele kompressen. En je kunt het beste veel gaan liggen om het genezingsproces te bespoedigen en om de enorme bloeduitstortingen te voorkomen. Je krijgt sowieso bloeduitstortingen rond je ogen. Je hebt eerst mooie blauwe plekken boven je ogen en je zult zien dat deze plekken af zullen zakken naar de onderkant van je ogen in de loop van een week. De blauwe plekken zullen ook veranderen van kleur. Eerst zijn ze blauw, dan paars, dan groen en uiteindelijk geel. Het is geen fraai gezicht. Maar na afloop van dit herstelproces kun je zien hoe je ogen en de rest van je gezicht opgeknapt zijn van de operatie. Je ziet er ineens een stuk meer uitgerust uit. Het is net alsof je in een kuuroord bent geweest.

Om er zo lang mogelijk jeugdig uit te blijven zien, moet je weten dat je levensstijl invloed heeft op de veroudering van je huid. Dus om zo lang mogelijk te kunnen profiteren van het verjongende effect van deze cosmetische operatie is het belangrijk dat je er alles aan doet om zo gezond mogelijk te leven.

Bezoek de link en verkrijg meer info : http://faceland.nl