Door een touringbus te huren met uw gezelschap, drinkt u er allemaal gezellig nog eentje!

By | oktober 17, 2017

Door een touringbus te huren kan iedereen nog een laatste drankje meepakken, en kunt u toch rekenen op een veilige en comfortabele rit naar huis. Wilt u niets missen van een evenement? Voor de deur afgezet én opgehaald worden? En bent u met meer dan 15 personen? Dan kunt u ervoor kiezen om een touringbus te huren bij SLB Bushuur. Men brengt u overal naartoe waar u wilt: van de nieuwjaarsduik in Scheveningen tot een concert in het Goffertpark en van Pinkpop tot een demonstratie op het Malieveld. U bent verzekerd van veilig, comfortabel en voordelig vervoer. Wenst u catering aan boord? Daar wordt ook voor gezorgd. Zo verzorgt men busverhuur op maat.

Touringbus huren bij specialist: kies uit diverse typen bussen

Welke bus u ook kiest bij SLB Bushuur, de rit is altijd veilig en betrouwbaar. Dat zijn de belangrijkste principes die zij erop nahouden. Zo bent u immers verzekerd van uitmuntend busvervoer en zal iedereen veilig op de eindbestemming arriveren. Bij het ervaren touringcarbedrijf SLB Bushuur heeft u de keuze uit een aantal typen bussen die zijn voorzien van alle comfort. De Tourist Class Touringcar biedt ruimte voor 50 tot 62 personen en beschikt over diverse faciliteiten. De Comfort Class Touringcar heeft 42 tot 54 zitplaatsen en heeft diverse luxe voorzieningen. U kunt een touringbus huren tegen scherpe tarieven en de groep wordt vervoerd door deskundige chauffeurs.

Ook voor meerdaagse reizen kunt u een touringbus huren

Even lekker een paar dagen eropuit met vrienden of familie? Erg lekker, maar ja, wie rijdt er dan? Iedereen wilt natuurlijk maximaal delen in de feestvreugde. Bij SLB Bushuur kunt u een touringbus huren én wordt de reis helemaal voor u samengesteld. De groep stapt in een volledig georganiseerde reis waarbij excursies, maaltijden en hotels zijn geregeld. Uw wensen staan centraal wanneer u Europa per bus wilt ontdekken. Naast meerdaagse reizen, kunt u ook een touringbus huren voor een dagtocht naar een evenement of om leerlingen te vervoeren op een schoolreisje. Iedere groepsreis, lang of kort, wordt een succes.

Bezoek de link en verkrijg meer info :