Category Archives: Dienstverlening

Manager trainingsprogramma

Ben je van plan om een nieuw manager trainingsprogramma te implementeren in de nabije toekomst, of heb je er al een en wil je deze verbeteren? Hier zijn drie onderwerpen die er zeker in verwerkt moeten worden, aangezien het een paar van de grootste uitdagingen zijn voor nieuwe managers: Tijdsbeheer Vaak is een van de… Read More »

Jaarrekening Excel sbr

Een jaarrekening opstellen met welke software doen jullie het? De meeste bedrijven maken gebruik van Excel voor het opstellen van de jaarrekening. Voor sommige bedrijven die hun jaarrekening in Excel opstellen gaat er wel iets veranderen. Ze moeten namelijk de jaarrekening in sbr aanleveren. Het gebruik van sbr bespaart instanties namelijk veel tijd. Ze kunnen… Read More »

Houten vloeren Veenendaal

Ik ben laatst begonnen aan mijn nieuwe werk in Veenendaal. Ik woon zelf al heel mijn leven in Tilburg alleen nu ben ik dus een bedrijfje begonnen in Veenendaal. Waarom ga je in hemelsnaam van Tilburg naar Veenendaal zullen veel mensen denken. Omdat het in Tilburg best ver rijden is naar bijvoorbeeld Amsterdam. Omdat ik… Read More »

Dansschool Arnhem

Ik ben op zoek naar een dansschool Arnhem. Ik ga namelijk over 2 maanden trouwen en ik wil graag een beetje leren dansen zodat ik mijn vrouw kan verrassen. Ik ben namelijk echt een stijve hark en kan absoluut niet dansen. Daarom leek het me juist leuk om mijn vrouw te verrassen. Ze gaat natuurlijk… Read More »

Opritverwarming van de beste kwaliteit laten leggen

Is uw opritverwarming van de beste kwaliteit? Dan gaat deze ook lang mee. Opritverwarming wordt ook wel hellingbaanverwarming genoemd en heeft als doel toegangswegen begaanbaar te houden en af te rekenen met gladheid. Op deze manier worden gevaarlijke situaties voorkomen. Opritverwarming kan doorgaans op diverse wegbedekkingen worden toegepast. Denk hierbij aan beton, asfalt, kunststof en… Read More »

Container huren voor grote en kleine klussen

Of uw verbouwing nu groot of klein is, een container huren is altijd handig. Er zijn containers van verschillende afmetingen beschikbaar. Een container huren? Goed idee! Klussen in huis of uw hele huis verbouwen? Veel mensen houden enkel het eindresultaat in het oog, maar bij een verbouwing komt veel meer kijken. Vooral veel afval en… Read More »