De centrale verwarming in je woning in Antwerpen aanvullen met accessoires

By | juli 3, 2018

Het is wel zo fijn als je verwarming in huis goed werkt. Kies daarom voor de goede service door Centrale Verwarming Ielegems. Want niet alleen bespaar je met een ketel van Vaillant maar liefst een derde van jouw factuur. Je haalt pas echt het onderste uit de kan met de juiste accessoires. Gelukkig hoef je je daar bij Centrale Verwarming Ielegems geen zorgen over te maken. Hier kies je namelijk uit een gevarieerd aanbod aan accessoires, zoals thermostaten, regelingen en boilers. Verzekerd zijn dat jouw centrale verwarming te allen tijde goed functioneert in jouw woning in Antwerpen? Dan komen de vakmannen graag langs, om onderhoud aan bijvoorbeeld jouw Vaillant ketel uit te voeren.

Wordt volledig ontzorgd tijdens de plaatsing van jouw centrale verwarming in Antwerpen

Heb je de meeste geschikte centrale verwarming voor jouw huis gevonden? Dan wil je dat deze op een zo professioneel mogelijke manier wordt geplaatst, toch? Dat is precies de reden dat je kiest voor de vakmannen van Centrale Verwarming Ielegems. Met jarenlange ervaring en kennis van het merk Vaillant, installeert dit team binnen no-time een centrale verwarming bij jou thuis in Antwerpen. En nadat het team de ketel geïnstalleerd heeft, nemen ze jouw oude ketel gewoon mee, waardoor de klus netjes wordt afgewerkt. Wel zo fijn om te weten, toch? Installatie, onderhoud aan jouw Vaillant ketel: Centrale Verwarming Ielegems maakt het mogelijk.

Kies uit gaswandketels of vloerketels voor jouw centrale verwarming in Antwerpen

Als je naar een specialist gaat voor het installeren van een centrale verwarming, heb je de keuze uit verschillende soorten ketels. Bij de gaswandketels heb je de keuze uit de ecoTEC exclusiv, ecoTEC plus, ecoTEC plus 80-120 of ecoTEC plus VC. En bij de vloerketels kies je uit de ecoCOMPACT VSC, ecoVIT exclusive of ecoCRAFT exclusive. Het is natuurlijk erg begrijpelijk dat je niet precies weet welke centrale verwarming voor jouw woning in Antwerpen het meest geschikt is. Schakel daarom de expertise in van het team van Centrale Verwarming Ielegems. Met jarenlange ervaring en kennis van Vaillant, kan dit team moeiteloos het onderhoud, herstel en installatie uitvoeren.