Combineer het natuurleven met luxe op een natuurcamping op de Veluwe

By | september 12, 2018

De zomervakantie is de ultieme periode om het ultieme vrije gevoel te ervaren. Ga bijvoorbeeld met het hele gezin naar een natuurcamping op de Veluwe. Je kunt er kamperen op een comfortabele manier. Wanneer je een luxe chalet huurt op Camping het Vossenhol, geniet je van alle voordelen van het kamperen, zonder dat je een tent hoeft op te zetten of een caravan hoeft schoon te houden. Verder kun je genieten van alle faciliteiten op de camping. Ga bijvoorbeeld een frietje halen in de snackbar, dan kunnen de kinderen deelnemen aan de activiteiten die worden georganiseerd door het animatieteam of spelen in de speeltuin. Of ga er met de boswachter op uit en spot wilde zwijnen in de bossen rondom de camping.

Bijzondere voorzieningen op deze natuurcamping op de Veluwe

Wil jij deze zomer op vakantie gaan met het hele gezin? En ook dat iedereen tijdens de vakantie en onvergetelijke tijd beleeft? Camping het Vossenhol is geschikt voor jong en oud. Dit is meer dan een camping. Op deze natuurcamping midden op de Veluwe vind je een aantal bijzondere voorzieningen die je niet op iedere camping tegenkomt. Wat dacht je van een eigen moestuin voor de kinderen? Als je wat langer op de camping verblijft, bijvoorbeeld tijdens het voorseizoen, kunnen de kinderen hun eigen wortels, sla of andere lekkere groenten kweken. Leuk voor de kinderen en zo heb je iedere dag verse groenten. Geniet ook van de prachtige omgeving van de camping. Hiervoor zijn er niet alleen fietsen te huur op de camping, maar ook comfortabele elektrische scooters, waarmee je heerlijk door het bos kunt touren. 

Ervaar het échte campinggevoel op deze mooie natuurcamping op de Veluwe!

Heb jij al helemaal bedacht waar jij dit jaar op vakantie wilt gaan? Wil je bijvoorbeeld de vrije natuur ontdekken samen met de kinderen? En zoek je een leuke bestemming waar kinderen zich vermaken? Kom je vakantie vieren op Camping Het Vossenhol! Op een van de mooiste plekjes van Ermelo vervelen de kinderen zich geen moment. De natuurcamping ligt rustig midden in de bossen van de Veluwe, maar wanneer je op zoek bent naar meer vertier, dan is het gezellige centrum van Ermelo altijd dichtbij. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke bier-, wijn- of whiskyproeverij en Voor de kinderen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd.