Bent u opzoek naar een unieke locatie in Amsterdam. Lees dan de blog

By | oktober 2, 2019

Bent u opzoek naar een unieke evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Een circulaire locatie in de omgeving van Amsterdam

Personeel heeft eigenlijk alleen een goede kop koffie, een werkende laptop en een snelle internetverbinding nodig. Wij beiden dit allemaal maar gaan zelfs verder dan dat. Want onz elocaties inpireren en prikkelen je personeel ook. Alleen al doordat ze veen werken in andere omgeving dan elke dag. Dit geeft u of uw persoon net dat beetje extra inspiratie die ze nodig hebben. Naast het feit dat u werkt in een unieke omgeving. Is dit ook een plek waar ondernemers elkaar tegenkomen en ideeën kunnen uitwisselen in de omgeving van Amsterdam. Deze circulaire werkplek biedt de faciliteiten om goed te werken en geïnspireerd te raken door de omgeving. Het uitgangspunt van C-Bèta is daarom ook om bijna geen gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Dit is waar wij voor staan. Bent u op zoek naar een of meerdere werkplekken in de omgeving van Amsterdam? Neem dan contact met ons op en dan kijken we samen verder

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

‘Het nieuwe werken’ past bij een mobiele levensstijl. Bij C-Bèta maken wij gebruik van enkel en alleen duurzame materialen om het belang van circulaire economie terug te laten komen in wat wij doen. En dit voor iedereen of je nou een ondernemers bent of een  overheidn ofinvesteerder. Een flexibele werkplek bij C-Bèta is de perfecte locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen zonder dat het uitmakat wat je doet. Circulair en duurzaam zijn woorden die voor iedereen van belang zijn. De one-of-a-kind werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Neem gerust contact op mij intresse!

Bijzonder evenementen locaties in de buurt van Amsterdam

Bij ons kunt u  terecht voor een grote bijeenkomsten maar ook voor kleine vergadering.  U kunt uit vele optieskiezen om het naar uw wens te buigen. Denk aan keuzes zoals een dagdeel of een hele dag een ruimte huren. Wij laten deze keuzes allemaal aan u. U krijgt de beschikking over circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie van uw personeel. De ruimtes die wij aanbieden zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Wij beschikken over verschillende circulaire ruimtes. Of u met een grote of kleine groep komt maakt niet uit wij hebben ruimte tot aan 200 gasten en geen minimum. Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan vertellen wij u hier graag meer over.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bezoek de link en verkrijg meer info : https://c-beta.nl/