Category Archives: Bedrijven

Haal alles uit je auto

Yes! Na al die tijd gespaard te hebben is het tijd om een nieuwe auto te halen vandaag. De eerste paar maanden ben je er hartstikke tevreden mee, maar na een tijdje begin je te twijfelen aan iets. Hij zou toch wat sneller mogen, wat meer power mogen hebben. Wat je hier aan kunt doen?… Read More »

Wat maakt de man?

Een eeuwenoud gezegd is ‘kleren maken de man’, maar klopt dit wel. Voor een deel is dit zeker waar. Als man dien je je goed te kleden om in de smaak te vallen bij het andere geslacht, dit is meerdere malen bewezen. Maar is dat het enige wat je hoeft te doen om de liefde… Read More »

Formaliteit binnen bedrijven

In Nederland zit er op elke straathoek ongeveer wel een bedrijf. Of dit nou de supermarkt, de groenteboer of het postkantoor is, allemaal zijn het ondernemingen die ooit zijn opgestart met het idee om winst te gaan maken. Bij sommige bedrijven pakt dit beter uit dan bij anderen, dit is volledig afhankelijk van de markt… Read More »

Cadeautips voor de feestdagen

Het is ondertussen alweer eind oktober en het jaar loopt bijna ten einde. Bij het einde van het jaar horen natuurlijk de feestdagen. Sinterklaas, kerst en oud & nieuw zijn in aantocht en bij deze feestdagen hoort natuurlijk het samenzijn met familie, vrienden en kennissen. Iedereen heeft bij de feestdagen zijn eigen tradities, maar het… Read More »

Moderne bibliotheek oplossingen worden geleverd door Dialoc ID

De periode dat bibliotheken er vele eeuwen achtereen praktisch altijd hetzelfde eruit zagen ligt inmiddels definitief achter ons. De oprukkende automatisering en digitalisering heeft de afgelopen decennia ook in bibliotheken z’n intrede gedaan, waardoor het steeds meer centrale kennis- en informatiecentra zijn geworden waar veel meer gebeurt dan alleen maar boeken uitlenen. De doorlopend veranderende… Read More »

Juridisch vertalen kan nu makkelijk

  Juridisch vertalen is een vak apart. Juridische documenten zijn officiële documenten die gaan over belangrijke zaken. Zaken die vaak met geld of lopende rechtszaken te maken hebben en die flinke consequenties kunnen hebben voor betrokken partijen. Juridisch vertalen is dan dus ook een secuur werkje. Wanneer dergelijke documenten in een taal zijn opgesteld die… Read More »

Dezelfde schoen, maar dan anders

Voor veel mensen is shoppen een favoriete bezigheid. Vooral vrouwen houden er van, maar er zijn ook ontelbaar veel mannen die enorm blij worden van een middagje nieuwe kleding scoren. Het nadeel van deze activiteit is, dat wanneer je het te veel doet, dat het ongekend veel geld kost. Schoenen en kleding zijn nou eenmaal… Read More »