Category Archives: Bedrijven

Moderne bibliotheek oplossingen worden geleverd door Dialoc ID

De periode dat bibliotheken er vele eeuwen achtereen praktisch altijd hetzelfde eruit zagen ligt inmiddels definitief achter ons. De oprukkende automatisering en digitalisering heeft de afgelopen decennia ook in bibliotheken z’n intrede gedaan, waardoor het steeds meer centrale kennis- en informatiecentra zijn geworden waar veel meer gebeurt dan alleen maar boeken uitlenen. De doorlopend veranderende… Read More »

Juridisch vertalen kan nu makkelijk

  Juridisch vertalen is een vak apart. Juridische documenten zijn officiële documenten die gaan over belangrijke zaken. Zaken die vaak met geld of lopende rechtszaken te maken hebben en die flinke consequenties kunnen hebben voor betrokken partijen. Juridisch vertalen is dan dus ook een secuur werkje. Wanneer dergelijke documenten in een taal zijn opgesteld die… Read More »

Dezelfde schoen, maar dan anders

Voor veel mensen is shoppen een favoriete bezigheid. Vooral vrouwen houden er van, maar er zijn ook ontelbaar veel mannen die enorm blij worden van een middagje nieuwe kleding scoren. Het nadeel van deze activiteit is, dat wanneer je het te veel doet, dat het ongekend veel geld kost. Schoenen en kleding zijn nou eenmaal… Read More »

Ontzorgen van de marketing door een internetbureau

Het vergt gewoon geduld en vastberadenheid om het door te zetten en om tevreden te blijven met de komende maanden. Wat nu? Hoe kan ik me in Internet Marketing verdiepen? Zicht Online is een full service internetbureau uit Rotterdam. U kunt nu misschien wel met spanning huppelen over dit ding genaamd content marketing. Je wilt er in… Read More »

Moerenbout

Als u op zoek bent naar de juiste bouten en moeren, dan bent u bij ons aan het goede adres! Het assortiment van bouten en moeren is erg groot en kent veel variatie. De enorme diversiteit in types en maten bouten zorgen ervoor dat u altijd het beste materiaal voor uw klus zult vinden. Met… Read More »

betrouwbaar en vakkundig: de advocaat uit Hilversum

Als u een rechtsbijstandverzekering heeft kunt u de kosten die u maakt voor een advocaat uit Hilversum weer declareren bij uw verzekering. Tenminste, waarschijnlijk een deel van de totale kosten. En die kunnen aardig oplopen, terwijl de advocaat uit Hilversum hele normale tarieven hanteert die zo vastgelegd zijn voor alle advocaten in Nederland. Er zijn… Read More »

Een professionele weegschaal is een verstandige investering

U heeft misschien wel eerder behoefte aan een professionele weegschaal dan dat u denkt. In veel bedrijven heerst de opvatting dat een professionele weegschaal alleen geschikt is voor industrieel gebruik. Niets is minder waar. De professionaliteit zegt niet direct iets over het formaat: het garandeert duurzaamheid en precisie. Juist ook in organisaties waarin veel spullen… Read More »