Categoriearchief: Beauty en verzorging

Wij staan tot je dienst

Bij de fijne schoonheidsspecialiste in Nijmegen kun je voor een heleboel behandelingen terecht. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor wimperextensions. Hierbij worden er haartjes aan je wimperrand toegevoegd waardoor het lijkt alsof je eigen wimpers voller of langer zijn. Er is hierbij keuze uit verschillende lengtes die je vooraf afspreekt. De kleine haartjes worden met… Meer lezen »

Botox laten zetten in Amsterdam?

Woon jij in de omgeving van Amsterdam en wil jij graag botox laten zetten in jouw lichaam? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf in de randstad heeft al jarenlang de tijd gehad om hun kennis en expertise toe te passen. Zo weet jij dat jij op een betrouwbare plek… Meer lezen »

Kapper in Arnhem en omstreken

Deze kapper in Arnhem was al populair, maar is de laatste tijd alleen nog maar populairder en bekender geworden. De mensen zijn die hier worden geknipt zijn namelijk zo positief over het resultaat dat ze veel mensen aanraden om langs te gaan bij deze kapper in Arnhem en je hier eens te laten knippen door… Meer lezen »

Goedkope behandelingen

Je ziet de verhalen weleens voorbijkomen bij talkshows op televisie zoals dr. Phil. Er zijn mensen die zo graag een plastisch chirurgie willen ondergaan maar het niet kunnen betalen. Deze mensen gaan vaak naar het buitenland om een ingreep uit te laten voeren. Vaak vragen deze artsen een lagere prijs dan normaal waardoor mensen met een laag… Meer lezen »

Het verwijderen van je fronsrimpel

Een liquid facelift is een fenomeen waar je van staat te kijken. Je kunt er namelijk ontzettend veel mee bereiken als je je gezicht wat wil liften. Vandaar ook de naam liquid facelift. Het voordeel van een liquid facelift is dat het gedaan kan worden met behulp van injectable fillers. Dit houdt in dat er… Meer lezen »