Category Archives: Auto’s en Motoren

De essentie van een commercieel opleidingsplan voor jouw garage

Commerciële mensen zijn net zo belangrijk voor uw garagebedrijf als monteurs. De juiste commerciële instelling hebben of deze vaardigheden aanleren kan soms best lastig zijn. Een commercieel opleidingsplan volgen kan u zeker helpen bij het ontwikkelen van deze vaardigheden. Denk aan het maken en houden van tevreden klanten, het opbouwen en onderhouden van klantrelaties of… Read More »

Eerlijk uw auto laten keuren in Eindhoven doet u bij een onafhankelijk APK station

Uw auto laten keuren bij een garage in Eindhoven? Dat is geen goed idee. Kies in plaats daarvan voor een APK station. APK Station van Rijssel is een neutraal station, wat betekent dat het geen garage is. Er worden ook geen auto’s gerepareerd of onderdelen verkocht. Dit station heeft dus geen enkel baat bij reparaties,… Read More »

inkoop Haarlem

Wij zijn een Sloperij, gevestigd rond Haarlem. Ons bedrijf is bij de RDW aangesloten en zal uw Sloopauto dan ook na aankoop direct afmelden bij de RDW. Wat is uw Sloopauto waard? Bij ons is uw Sloopauto nog veel geld waard, dit is naar gelang van de conditie van de Sloopauto, bouwjaar en type. Wij… Read More »