Als u een safaritent gaat kopen kunt u echte topservice verwachten

By | september 19, 2017

Gaat u een safaritent kopen, dan is het niet meer dan logisch dat u verwacht een topservice te ontvangen. Het is een aankoop die u nu niet echt bepaald vaak maakt, en daarom wilt u dat alles goed geregeld wordt. Met uniek maatwerk, geleverd door Glampinglodges.com, weet u zeker dat er een tent voor u wordt ontworpen die volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Zodra u voor het eerst uw tent binnenloopt, vallen gegarandeerd de perfecte afwerking en doordachte details op. De tent is zoals u het altijd al voor u heeft gezien omdat de specialist een deskundig advies biedt. Na het kopen van de safaritent wordt er met u een levertijd afgesproken die ook strikt wordt nageleefd. Binnen no-time heeft u een tent, indien gewenst voorzien van een prachtige inrichting. Haal een stukje Afrika naar Europa!

Door een luxe safaritent te kopen biedt u uw gasten veiligheid

Heeft u een camping waar u een aantal tenten het hele jaar door heeft staan? Deze tenten staan vaak meerdere maanden in de brandende zon. Met als gevolg dat ook de temperaturen in de tent snel gaan stijgen. U wilt uw gasten een zo prettig mogelijk verblijf bieden. Een verblijf zodat vakantiegangers niet in de vroege ochtend wakker worden door de hitte. De tenten, gemaakt door de expert, komen in het beste materiaal. Er wordt gewerkt met de stoffen TentCate Fabrics. De tenten zijn brandvertragend en gemaakt van versterkt PVC. Vervolgens worden de tenten verzinkt in extra dubbelgecoat staal en in duurzaam gewonnen hout verwerkt. Is de tent af? Dan heeft u de keuze om de tent aan te vullen met meubelen en accessoires. Een safaritent kopen biedt een complete ontzorging u als u de hulp van de specialist inschakelt. 

Vele glampings in Europa ervaren de voordelen van een safaritent kopen

Bent u van plan om een safaritent te gaan kopen? Maar wilt u eerst graag even een aantal tenten bekijken om te zien wat u graag zou willen hebben? Doe dan eens inspiratie op door de gerealiseerde safaritenten van een specialist als Glampinglodges.com. De specialist heeft een breed aanbod aan tenten gerealiseerd, verspreid door heel Europa. Van het Italiaans landschap tot aan een gastvriendelijke guesthouse in Kroatië en van een gezellige familiecamping in Frankrijk tot aan een nuchtere Nederlandse camping. Glampinglodges.com heeft voor vele partijen luxe safaritenten opgeleverd in onder meer het zuiden van Europa. Door de diversiteit aan tenten en de mogelijkheid voor uniek maatwerk is er ook voor u een geschikte safaritent te kopen. Investeert u in een glamping tentaccomodatie van Glampinglodges.com, dan garandeert het bedrijf u dat deze voldoet aan al uw wensen!

Bezoek de link en verkrijg meer info :